in

Pasagerii Ryanair, TUI, Jet2 și EasyJet ar putea fi amendați pentru că au cumpărat sandvișuri înainte de zbor

Amendă pentru sandvișuri – Un sandviș cumpărat de la aeroport vă poate expune la o amendă uriașă dacă zburați din Marea Britanie către Uniunea Europeană. Potrivit European Waterways, un grup de experți în călătorii, aducerea de carne sau produse lactate din Regatul Unit în UE ar putea duce la amenzi pentru călători.

Amendă pentru sandvișuri

Expertul în turism Maryanne Sparkes, citată de Mirror, avertizează: „Când călătoriți în UE dintr-o țară din afara UE (așa cum este Marea Britanie), nu trebuie să luați nicio cantitate de carne sau produse lactate – inclusiv cele găsite în sandvișurile de la prânz!”

Acest avertisment a fost emis pentru pasagerii Jet2, Ryanair, EasyJet și TUI înainte de călătoria lor de vacanță. Sparkes explică: „Aceste sandvișuri le puteți consuma la aeroport sau în avion, dar trebuie aruncate înainte de a părăsi avionul sau imediat ce intri în terminal la fața locului. Pentru a evita amenzile sau potențialele urmăriri penale, asigurați-vă că nu sunt aduse carne sau produse lactate în UE.”

Cu toate acestea, puteți transporta o cantitate limitată de fructe și legume, precum și ouă, produse din ouă și miere.

Ryanair devine mai strictă cu politica sa de măsurare a bagajelor: „Am văzut că mulți trebuie să plătească 50 de euro în plus”

Șandvișurile care vă aduc amenzi

Sandvișurile cele mai expuse riscului de amenzi sunt: ​​pui și slănină, șuncă și brânză, BLT (slănină, salată verde și roșii) și curcan și elvețian, precum și ou și slănină, pui Caesar, pui și umplutură, salată de șuncă cu brânză, carne de vită, Hrean și ton Mayo și porumb dulce.

„Odată ce ajungi în UE, s-ar putea să fii supus unor verificări oficiale din partea autorităților. Dacă aveți la dvs. carne sau produse lactate nedeclarate, acestea vor fi confiscate și distruse. În plus, s-ar putea să fiți amendat sau urmărit penal”, a spus Sparkes.

Ryanair, Tui, Jet2 și easyJet – Cele mai recente reguli privind aducerea alimentelor în bagajul de mână

„Noile reguli fac parte din măsurile de biosecuritate mai stricte implementate de UE pentru a preveni răspândirea bolilor animale. Deși călătorilor li s-a interzis întotdeauna să aducă anumite produse de origine animală din țări non-UE, noile reguli se aplică în mod special celor care sosesc din Regatul Unit după retragerea sa din Uniunea Europeană.”

„Data viitoare când zburați din Marea Britanie în UE, asigurați-vă că vă verificați cu atenție bagajele și evitați să împachetați pește sau produse din carne dacă nu doriți să riscați o amendă.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

HMRC ar putea să vă datoreze 3.000 de lire sterline dacă faceți acești pași simpli

e.coli

Focar de E. coli în Marea Britanie, o persoană a murit