in

Familia Regală arată pentru prima dată piatra funerară a Reginei († 96)


Piatra funerară a Reginei – Aici își găsește ultimul loc de odihnă regina Elisabeta a II- a (✝96). Pe 8 septembrie, monarhul britanic a murit în pace la Castelul Balmoral din Scoția. Marea Britanie a intrat apoi în doliu și au avut loc o serie de ceremonii în onoarea Majestății Sale. Luni sicriul a fost depus Capela Memorială Regele George VI se află în interiorul Capelei St. George din Winsdor, alături de iubitul ei soț, Prințul Philip (✝99). Acum a fost publicată prima poză a mormântului.

Fotografia a fost distribuită pe contul oficial de Instagram al familiei regale. Fanii pot vedea piatra funerară neagră încorporată în podeaua camerei funerare regale, înconjurată de o serie de coroane funerare. Pe inscripție sunt gravate numele Reginei și al Prințului Filip , precum și cele ale părinților fostului monarh: George al VI-lea și Elisabeta. De asemenea, pe piatră este prezentată o creastă de metal reprezentând Ordinul Jartierei căruia îi aparțineau toți patru.

Noua linie de succesiune a familiei regale după moartea Reginei

Ce monarhi și președinți de state au fost invitați la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Iată și cine nu a venit

Acest ordin este cel mai înalt ordin de cavalerism din sistemul de onoare britanic, iar istoria acestuia datează din Evul Mediu. Printre susținători se numără monarhii, pe de o parte, dar și alte personalități de rang înalt, precum prim-miniștrii sau șefii militari, se pot număra printre aceștia. Astăzi, aceasta este cea mai exclusivistă și prestigioasă decorație din Europa.

Un sfert de milion de oameni au stat la coadă, timp de 17 ore, pentru a vedea sicriul reginei, la Westminster Hall


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

Dreptate pentru clienta care a suferit leziuni grave la naștere

euromillions-uk

Loteria EuroMillions: câștigătorul din Marea Britanie primește jackpot de 171 de milioane de lire sterline