in

Plata pentru costul vieții: mii de oameni din Marea Britanie vor primi 200 lire sterline direct în contul bancar în această săptămână

Știri Marea BritaniePlata pentru costul vieții – În câteva zile, mii de oameni vor primi bani ca sprijin în criza costului vieții. Plata directă de 200 de lire sterline va intra direct în contul bancar al celor care se confruntă cu criza costului vieții, plata fiind efectuată pentru a ajuta la plata facturilor la energie.

Plata pentru costul vieții (cost of living payment)

Consiliile locale acordă ajutor financiar gospodăriilor care au nevoie de sprijin. Fondul de sprijin pentru gospodărie a fost înființat ca urmare a creșterii costurilor care i-au afectat cel mai mult pe cei care beneficiază de beneficii și sprijinul de stat.

Britanicii se confruntă cu creșterea costurilor cu alimentele , cu facturile vertiginoase la energie, cu contribuțiile în creștere la asigurările naționale și cu taxele la consiliu, precum și cu creșterea costurilor la combustibil.

Unele consilii distribuie banii vinerea viitoare (8 iulie) la toți cei care au reduceri de taxe la consiliu, primesc beneficii pentru locuințe sau sunt eligibili pentru a aplica pentru Creditul Universal.

Prima tranșă din plata pentru costul vieții de 650 de lire sterline va fi plătită din 14 iulie

Cum vor fi distribuiți banii

Unele consilii dau banii automat. Guvernul a anunțat: „Noul fond de sprijin pentru gospodării va fi distribuit de consiliile din Anglia pentru a-i ajuta în mod direct pe cei care au cea mai mare nevoie de el. Grantul va fi distribuit prin plăți mici pentru a sprijini gospodăriile vulnerabile să răspundă nevoilor zilnice, cum ar fi alimente, îmbrăcăminte și utilități. “, scrie MyLondon.news


Schema a fost anunțată de cancelarul Rishi Sunak în luna mai. „Fondul a fost extins până la 30 septembrie 2022 cu o finanțare suplimentară de 500 de milioane de lire sterline, care va fi folosită de autoritățile locale pentru a sprijini gospodăriile vulnerabile”, a adăugat guvernul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 13 In medie: 4.3]

vestigii subacvatice

„Vestigii subacvatice 2022”, un proiect cultural prin care Marea Neagră își dezvăluie secretele

catering school

Situație alarmantă în școlile din Anglia, copiii nu-și permit masa de prânz. ”Carnea de vită sau pui dispare din meniuri”