in ,

Premier League a fost suspendată oficial din cauza pandemiei. Fotbalul englez ia pauză până în aprilie

„În urma unei reuniuni a acționarilor de astăzi, s-a decis, în unanimitate, suspendarea Premier League cu intenția de a se reîncepe campionatul pe 4 aprilie, sub rezerva consultării și a condițiilor medicale de la acea vreme”, se arată într-o declarație a oficialilor Premier League.

Decizia a fost luată vineri dimineață, 13 martie, după ce aseară fusese anunțată o ședință de urgență a ligii, la mai puțin de o oră după ce s-a confirmat că meciurile de la sfârșit de săptămână vor merge înainte așa cum erau programate. Anunțul a venit după ce EFL a confirmat că toate formele de fotbal profesionist din Anglia vor fi amânate până pe 3 aprilie.

„Superliga FA, Premier League, EFL și Barclays FA Women și Campionatul FA Women’s au convenit colectiv să amâne meciurile profesioniste în Anglia până cel mai devreme la 3 aprilie”, se arată în declarația EFL.

„Această acțiune, care va fi ținută sub revizuire constantă, a fost luată din cauza numărului tot mai mare de cluburi care iau măsuri pentru a-și izola jucătorii și personalul din cauza COVID-19.”

„Amânările includ toate meciurile din campionat, Liga 1 și Liga 2, precum și toate meciurile universitare și de tineret.”

„În plus, Cluburilor li se recomandă să suspende toate activitățile neesențiale care includ, dar nu se limitează la, aparițiile jucătorilor, vizite la terenurile de antrenament și întâlnirile cu fanii.”

Joi a venit anunțul de la Arsenal potrivit căruia managerul Mikel Arteta a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

Deplasarea echipei Arsenal la Brighton – programată pentru sâmbătă la ora 15:00 – a fost amânată rapid ca urmare a acestei vești și a intrării în izolare a mai mulți jucători.

Marea Britanie are aproape 600 de infectați cu coronavirus, dar guvernul a decis că totul e în regulă. Sfatul lui Boris: „Dacă tușiți, stați în casă”

Apoi, la primele ore ale zilei de vineri, Chelsea a dezvăluit că atacantul Callum Hudson-Odoi a fost testat pozitiv pentru coronavirus, ceea ce a dus la izolarea primei echipe a clubului, a echipei de antrenori și a o serie de angajați.

Joi, Leicester a confirmat că trei dintre jucători s-au autoizolat timp de șapte zile după ce au prezentat simptome ușoare.

Un jucător de la Manchester City – se pare că fundașul Benjamin Mendy – se află de asemenea în carantină ca o precauție după ce a fost testat pentru Covid-19.

Etapa a doua a Ligii Campionilor din City dintre Manchester City și Real Madrid a fost deja amânată după ce echipa din Madrid a intrat în autoizolare, după confirmarea faptului că unul dintre baschetbaliștii clubului – cu care echipa de fotbal împarte facilitățile de antrenament – a fost testat pozitiv.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul britanic pregătește un genocid? Scapă cine poate, noua politică în Marea Britanie

Londra: Un mecanic de tren de pe Jubilee Line a fost testat pozitiv pentru coronavirus