in

Prințul George, botezat în cadru restrâns. O pajiște în Transilvania, cadou de la bunicul Charles

Botezul prinţului George, copilul cuplului regal William şi Kate, are loc miercuri după-amiază, la Londra, de la ora 15.00. Potrivit Casei Regale, ceremonia va fi restrânsă si nu va dura mai mult de trei sferturi de oră.

Naşii sunt Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Earl Grosvenor, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, William van Cutsem şi Zara Tindall, potrivit BBC.  Numele lor au fost anunţate cu puțin timp înaintea botezului. Zara Tindall, soţia fostului juăctor de rugby Mike Tindall, este verişoara Prinţului William.Botezul va avea loc în capela regală a palatului Saint James, locul în care Elisabeta I s-a rugat înainte de bătălia cu Armada spaniolă, în 1588, iar regina Victoria s-a căsătorit cu prinţul Albert, în 1840. De asemenea, capela este un loc simbolic pentru William, acolo fiind depus sicriul prinţesei Diana, în 1997, înainte de înmormântare.


Prințul George va primi o pajiște cu flori sălbatice în dealurile Transilvaniei, a declarat marți un prieten de-al bunicului său, prințul Charles. “Dacă ar fi trimis flori, acestea s-ar ofili, astfel încât câmpul este un cadou simbolic”, a declarat Contele Tibor Kalnoky pentru Associated Press.

„Florile sălbatice sunt fragile ca și nou-născuți. Acest cadou va contribui la sensibilizarea opiniei publice, astfel încât florile rare să fie protejate”, a declarat Kalnoky, un prieten de-al lui Charles, care are grijă de proprietatea prințului în Transilvania.

Este cunoscut faptul că prințul Charles este îndrăgostit de viața rurală din România și vizitează țara în fiecare an.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
„Invazia” românilor a ajuns la televiziunile din Australia: „Cifrele UKIP sunt ridicole”

Ambasadorul Jinga: „Ce pot face românii pentru Marea Britanie”