in

Puburile din Anglia au început deja să se ÎNCHIDĂ, după petrecerile monstruoase din weekend

Puburile din Anglia încep să se închidă, după ce au apărut primele cazuri de COVID-19 în urma petrecerilor din weekend.

Câteva puburi din Anglia au fost închise după ce angajaţi au fost depistaţi cu noul coronavirus în urma petrecerilor monstruoase din weekend, anunţă Sky News, citat de Mediafax.

În primul weekend de relaxare pentru   englezi, măsurile de distanţare au fost ignorate complet, iar forţele de ordine au fost depăşite. Acum vine nota de plată pentru anumite baruri, care caută acum toţi clienţii din weekend ca să-i testeze.

The Lighthouse, The Fox and Hounds şi Village Home sunt cele trei puburi, toate cu tradiţie din diferite regiuni ale Angliei, închise din cauza unor cazuri de COVID-19.

Reprezentanții acestora au scris pe Facebook cum clienții lor au fost testați pozitiv, forțându-i să închidă din nou.

„În această dimineață, am primit un telefon de la un client care a vizitat sâmbătă pub-ul care ne-a spus ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus”, a spus unul dintre reprezentanții pub-ului Fox & Hounds.


Clientul nu știa că este bolnav și nu prezenta simptome.

Conducerea pub-ului a solicitat sfaturi de la NHS. Tot personalul a fost testat pentru coronavirus și pub-ul este supus unei dezinfecții profunde.

Lighthouse Inn din Burnham-on-Sea a anunțat că s-a închis, după ce un client a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Și un restaurant indian din apropiere a fost închis din același motiv.

Conducerea localului a declarat că personalul a contactat clienții pentru a-i avertiza.

„Tot personalul nostru va fi testat și vom redeschide când totul va fi în siguranță”, au anunțat cei de la Lighthouse Inn.

Între timp, The Village Home a anunat că speră să se redeschidă sâmbăta aceasta: „Cei care au fost în pub la sfârșitul săptămânii, nu este necesar să se izoleze decât dacă manifestă simptome sau sunt în contactat direct cu grupul testat pozitiv.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Vești bune! Puteți avea imunitate dacă doar ați locuit lângă un bolnav de COVID-19. Iată de ce…

Anglia: Doi paramedici înjunghiați în Wolverhampton