in

Reclamele umilitoare, cenzurate de Sadiq Khan în reţeaua de transport public din Londra

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a anunţat planul său de a interzice în reţeaua de transport în comun a oraşului, începând cu luna viitoare, reclamele înjositoare pentru corpul uman.

Khan, care a fost ales în luna mai, a declarat că anunţurile vizate de interdicţie sunt cele care promovează “aşteptări nerealiste” în ceea ce priveşte fizicul femeilor. “Ca tată a două fete adolescente, sunt extrem de preocupat de acest tip de publicitate, care poate să înjosească persoane, în special femei, şi să le facă să le fie ruşine de trupurile lor. Este timpul să le punem capăt”, a declarat el.

De asemenea, primarul Capitalei Regatului Unit, a spus că lucrează cu autorităţile de transport din Londra (TfL), pentru a stabili o companie care să monitorizeze şi să pună în aplicare noile norme.

Khan a promis că va lua măsuri în privinţa acestui tip de reclame umilitoare, după ce o campanie publicitară cu mesajul “Corpul tău e pregătit de plajă?”, din aprilie anul trecut, a dus la proteste şi o petiţie online care a strâns mai mult de 70.000 de semnături, relatează The Guardian.

Sursa: Time

CITITI MAI MULT:

Concert Bega Blues Band la Londra

Atacul din Florida a fost revendicat de ISIS. Un extremist islamist a ucis 50 de persoane şi a rănit alte 53

Angajări în industria hotelieră și ospitalitate. URGENT!

Loredana, cadou pentru fani de ziua ei: documentarul Never Ending Story

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume în 2015

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Concert Bega Blues Band la Londra

Ieșirea din Uniunea Europeană nu le va aduce britanicilor liniște și prosperitate