in

Român înjunghiat în inimă la Londra, poliția pune sub acuzare un bărbat de 35 de ani

Român înjunghiat în inimă la Londra, poliția a anunțat arestări: Un bărbat a fost acuzat de crimă după ce un cadavru a fost găsit în nordul Londrei cu o singură înjunghiere la inimă.

Român înjunghiat în inimă la Londra: cine este acuzat

Migen Emilova, 35 de ani, va fi în judecată pentru moartea lui Stefan Stelian Moraru, 44. Acesta a fost găsit de serviciile de urgență după ce au fost chemați la Barnet, luni, 20 martie, la ora 6 dimineața.
Cetăţeanul român, despre care se presupune că ar fi victima agresiunii, a fost declarat decedat la faţa locului de pe Bulevardul Chandos. Rudele sale apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițeri specialiști. O autopsie desfășurată marți, 21 martie, a stabilit cauza morții ca o singură înjunghiere la inimă.
Citește mai mult: Crimă în Londra: român de 44 de ani “înjunghiat în inimă o singură dată”. Poliția caută martori

Patru bărbați arestați

Român înjunghiat în inimă la Londra -/ Detectivii au mai arestat alți trei bărbați, fiind suspectați de complicitate la crimă. Doi bărbați, în vârstă de 46 și 39 de ani, rămân în arest, iar un bărbat de 29 de ani a fost eliberat pe cauțiune în așteptarea unor anchete suplimentare.
Emilova, fără adresă fixă, a fost acuzată duminică, 26 martie, și va apărea în arest la Tribunalul de Magistrați din Willesden luni, 27 martie.
Ancheta continuă și oricine are informații care ar putea ajuta este rugat să sune la 101, citând CAD968/20Mar. Pentru a rămâne anonim, contactați organizația caritabilă independentă Crimestoppers la 0800 555 111, scrie Metro.

Clasamentul celor mai periculoase orașe din Europa, un oraș din Marea Britanie e pe primul loc, Londra în Top 20

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]

ceremonia incoronare harry meghan

Prințul Harry și soția sa intenționează să participe la ceremonia de încoronare, au însă niște condiții

Propunerea Guvernului britanic Airbnb Booking

Propunerea Guvernului britanic pentru Airbnb și Booking: închirieri maxim două luni pe an!