in

Londra, un român de 28 de ani în grupul celor care “castrau și tăiau penisuri”

Un român judecat la Londra pentru tăiere de organe – Românul Ion Ciucur, 28 de ani, face parte dintr-o “societate secretă” în care oamenii au suferit modificări corporale extreme.
Citește și: Crimă în Londra: român de 44 de ani “înjunghiat în inimă o singură dată”. Poliția caută martori

“Făcătorul de eunuci”

Principalul inculpat în acest caz este bărbat acuzat că a făcut castrări asupra altor bărbați și că a difuzat filmările pe site-ul său „făcătorii de eunuci” (eunuch maker). Marius Gustavson, în vârstă de 45 de ani, împreună cu alții, ar fi efectuat modificări corporale extreme, inclusiv îndepărtarea penisului și a testiculelor.

Procedurile au fost filmate și încărcate pe site-ul web “eunuch maker” pe care îl conducea, iar abonații plăteau pentru vizionare, a audiat miercuri Tribunalul de Magistrați din Westminster, scrie MyLondon

Gustavson, care este originar din Norvegia, este acuzat că este liderul unei conspirații ample, care a implicat până la 29 de infracțiuni de modificări corporale extreme, îndepărtarea părților corpului, comerțul cu părți ale corpului și încărcarea de videoclipuri.

Tăiere de organe: profit de 200.000 de sterline

Se spune că conspirația de șase ani a adus venituri de aproximativ 200.000 de lire sterline. Gustavson, din Tottenham, nordul Londrei, a fost acuzat de conspirație pentru a provoca vătămare corporală gravă (grievous bodily harm – GBH) cu intenție între 1 ianuarie 2016 și 1 ianuarie 2022 și cinci capete de acuzare pentru cauzarea GBH a cinci presupuse victime.

Acuzațiile GBH includ îndepărtarea penisului unui bărbat, tăierea testiculelor altuia și înghețarea unui picior care a necesitat amputarea. În plus, el este acuzat de dobândirea sau deținerea de bunuri criminale, realizarea unei imagini indecente a unui copil și distribuirea unei imagini indecente a unui copil.

Crimă oribilă într-o familie de români din Stoke-on-Trent: soțul și-a omorât soția, acuzând-o de infidelitate, apoi a dat foc casei

Român judecat la Londra pentru tăiere de organe

Instanța a auzit că lui Gustavson, care a apărut într-un scaun cu rotile, i s-a îndepărtat propriul picior, penis și mamelon. El a apărut alături de Peter Wates, în vârstă de 65 de ani, din Croydon, în sudul Londrei, care este acuzat de conspirație pentru a provoca GBH cu intenție.

Se presupune că Wates a fost implicat în nouă dintre cele 29 de incidente, în timp ce cetățeanul român Ion Ciucur, de 28 de ani, care lucrează într-un hotel din Gretna Green, Scoția, ar fi fost implicat în două. Ciucur, care a apărut separat, se confruntă cu aceeași acuzare de conspirație pentru a provoca GBH. Toți cei trei bărbați au fost arestați preventiv înainte de următoarea lor apariție la Old Bailey, pe 19 aprilie.

Nathan Arnold, în vârstă de 47 de ani, din South Kensington, West London, Damien Byrnes, de 35 de ani, tot din Tottenham, și Jacob Crimi-Appleby, de 22 de ani, din Epsom în Surrey, s-au prezentat miercuri la Tribunalul de Magistrați din Westminster, fiecare acuzat de o singură infracțiune de provocare de GBH cu intenție.

Tăiere de organe – Arnold ar fi îndepărtat mamelonul lui Gustavson, Byrnes este acuzat că i-a îndepărtat penisul, iar Crimi-Appleby este acuzat că i-a înghețat piciorul necesitând amputare. Ei vor apărea, de asemenea, la Old Bailey împreună cu co-inculpații lor luna viitoare.

Se spune că toate presupusele victime au făcut parte dintr-o societate în care oamenii suferă de bunăvoie modificări corporale extreme. Practica este legată de o subcultură în care bărbații devin „nullos”, prescurtare de la anularea genitală, prin îndepărtarea penisului și testiculelor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]

Casele bătrâni Marea Britanie pericol

Casele de bătrâni din Marea Britanie în pericol de închidere, o treime sunt deja sufocate de facturile uriașe

Bogdan Aurescu s-a întâlnit cu diaspora la Londra: “A treia limbă vorbită în Anglia e româna”