in

Româncă însărcinată, sclavă sexuală în UK. Salvată de un șofer de taxi erou: «Mă puteți ajuta să mă întorc la mine în țară?»


O româncă însărcinată a fost salvată de un șofer de taxi în Marea Britanie, după ce un alt român, traficant de carne vie, i-a cerut să o ducă la un bordel.

Șoferul de taxi Tahir Mehmood a salvat-o pe româncă de bărbatul care dorea să o ducă la un bordel din orașul Coventry.

Taxiul a fost oprit de românul Robert Enescu, care a urcat-o pe femeie în mașină, i-a spus taximetristului să o ducă la adresa unui bordel și să îl sune când ajunge.

Taximetristul a observat în timpul cursei că femeia este speriată și a întrebat-o ce s-a întâmplat, moment în care aceasta a izbucnit în plâns.

Femeia însărcinată i-a povestit taximetristului cum românul în vârstă de 26 de ani a chemat-o în Marea Britanie sub falsa promisiune a unei slujbe de maseuză și a obligat-o apoi să presteze servicii sexuale.

Robert Enescu, căutat de poliția din West Midland, trebuie să facă 9 ani de închisoare

„Bărbatul m-a întrebat dacă o pot duce pe strada Christian Road. Femeia s-a urcat în mașină. După ce am mers puțin, mi-am dat seama că e supărată, plângea. Am întrebat-o ce a pățit”, a declarat taximetristul.

„Nu știu nimic aici, am venit acum patru zile. Am venit să fac masaj, dar m-au pus să mă prostituez, să fac sex, dar eu nu vreau să fac asta. Mă puteți ajuta să mă întorc la mine în țară? Bărbatul a spus că trebuie să mă prostituez, dar nu vreau”, i-a spus românca taximetristului.

Taximetristul a chemat ulterior poliția, care l-a arestat pe Enescu.

Românul a negat că ar fi traficat-o pe femeie în Marea Britanie, dar a fost pus sub acuzare, fiind găsit vinovat și condamnat la nouă ani de închisoare în absența sa, deoarece nu s-a mai prezentat în instanță după ce a fost eliberat pe cauțiune. În prezent este căutat de autorități.

#WANTED: This is Robert Enescu – he's been jailed in his absence for nine years for trafficking a Romanian woman and…

Posted by West Midlands Police on Tuesday, September 10, 2019

Românca a ajuns în Marea Britanie în data de 16 februarie 2018. Incidentul a avut loc în data de 20 februarie 2018, dar cazul a fost scos la lumină abia acum de Daily Mail, citat de ProTV.

După ce au salvat-o pe româncă, polițiștii au percheziționat bordelul la care aceasta trebuia să ajungă și au salvat mai multe femei obligate să presteze servicii sexuale.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook:ZIARUL ROMÂNESC




Pe studenții români nu-i afectează Brexitul, Marea Britanie oferă în continuare împrumuturi pentru acoperirea cheltuielilor de studiu

Arestat după ce anunţat că a pus bombe în Manchester: ”Aud voci care îmi spun să omor oameni”