in

Româncă sosită la Luton, când mașinile au început să explodeze: „Am crezut că sunt focuri de armă”

Incendiu la aeroportul Luton

Cristina Cristea, în vârstă de 25 de ani, se afla aproape de parcarea de pe aeroportul Luton în momentul când focul s-a declanșat. Ea tocmai sosise din România și voia să plece cu mașina spre Towcester, Northamptonshire. Inițial a crezut că a auzit împușcături – înainte de a vedea că incendiul grav dintr-o zonă cu mai multe etaje a luat loc.
Vin înghețul și ploile abundente în Marea Britanie, se pune capăt unei perioade de căldură neobișnuită

Incendiu la aeroportul Luton

Serviciul de pompieri și salvare din Bedfordshire a primit pentru prima dată rapoarte despre un incendiu de mașini la nivelul trei al parcării Terminalului 2 a aeroportului, la 20:47, marți seara, 10 octombrie.

Evenimentul a provocat haos pentru mulți călători, lăsându-i blocați în parcare și incapabili să plece acasă. Zborurile au fost întrerupte, deoarece aeroportul a decis să închidă pista în timp ce incendiul a fost lichidat abia miercuri dimineață, 11 octombrie.
Prețurile caselor din Marea Britanie înregistrează cea mai mare cădere din 2009

Cristina Cristea, în vârstă de 25 de ani, fusese la nunta surorii ei în România și a aterizat marți în jurul orei 20.00 la Luton, auzind apoi sirenele. Ea a spus, citată de MyLondon.news: „Când am ieșit din aeroport, era ora 21.10 și am auzit mai multe zgomote și am văzut flăcări”.

Flăcările au distrus parcarea

Cristina, din Towcester, Northamptonshire, a spus că mașina ei este blocată în parcarea terminalului 1, lângă parcarea Terminalului 2 unde a izbucnit incendiul. Ea a continuat: „La început am crezut că sunt focuri de armă sau ceva de genul, deoarece nu am putut vedea nicio flacără, apoi am văzut ce s-a întâmplat. Încet, încet au blocat tot accesul.”

Ea a spus că a plătit pentru a sta într-un hotel local peste noapte. Ea a spus: „Mulțumim lui Dumnezeu că mașina noastră nu este afectată”. Până la 1.500 de vehicule au fost avariate de incendiul care a izbucnit la etajul al treilea al parcării auto nou-construite la Terminalul 2.
Chiriile din Marea Britanie au crescut până la cel mai înalt nivel înregistrat vreodată

A pierdut o zi de muncă

Doamna Cristea, care are două locuri de muncă la o curățătorie și la un restaurant, a spus că a pierdut o zi de lucru și i s-a spus în jurul orei prânzului că nicio mașină nu va mai putea ieși din parcare în următoarele trei ore.

Zeci de mii de pasageri ai companiilor aeriene încă suferă perturbări, deoarece pista aeroportului Luton rămâne închisă după ce un incendiu de vehicule a provocat prăbușirea unei parcări. Aeroportul din Bedfordshire a anunțat la ora 13 că și-a redeschis clădirea terminalului pentru pasageri.

Incendiu la aeroportul Luton – Incident major

Incendiul a fost declarat incident major, pompierii lucrând toată noaptea și până la primele ore ale zilei de miercuri pentru a stinge incendiul. Serviciul de pompieri și salvare din Bedfordshire a declarat că a primit un raport privind un incendiu de mașină la nivelul trei al parcării terminale 2 a aeroportului, la ora 20.47.

Au fost dislocați cincisprezece utilaje de incendiu și peste 100 de pompieri. Trei pompieri și un membru al personalului aeroportului au fost transportați la spital suferind de inhalare de fum, iar un alt pompier a fost îngrijit la fața locului.
Salariul de trai la nivel național în Marea Britanie va crește la „cel puțin” 11 lire pe oră

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Vin înghețul și ploile abundente în Marea Britanie

Vin înghețul și ploile abundente în Marea Britanie, se pune capăt unei perioade de căldură neobișnuită

plosnite pat

Crema pentru mușcături de ploșnițe ”epuizată”, infestările cresc rapid în Marea Britanie