in

Ryanair și Wizz Air avertizează urgent călătorii cu privire la întârzierile grave ale zborurilor

Ryanair și Wizz Air avertizează urgent călătorii cu privire la întârzierile grave ale zborurilor. Călătorii care folosesc serviciile Ryanair trebuie să se pregătească pentru întârzieri serioase. Compania aeriană a anunțat că motivul a fost lipsa de personal la European Air Traffic Control (ATC), care nu era controlată de ea. Wizz Air la rândul său a emis un avertisment cu privire la întârzierile grave cu care se vor confrunta pasagerii.

Lipsa de personal ATC

Ryanair a raportat „întârzieri în rețea din cauza lipsei repetate de personal ATC în Europa”. Compania aeriană, cea mai mare din Europa, și-a cerut scuze pasagerilor săi pentru întârzierile excesive ale zborurilor cauzate de lipsa de personal la ATC, care afectează toate companiile aeriene europene, relatează Gbnews.

Deși nu au avut loc greve ale controlorilor de trafic aerian francezi în această vară, serviciile ATC încă nu funcționează bine, chiar dacă numărul zborurilor este cu cinci procente mai mic decât în ​​2019. Vineri, 5 iulie, de exemplu, 15% din plecările Ryanair (84 din 579 de aeronave) au fost amânate din cauza lipsei de personal ATC.

Ryanair și Wizz Air avertizează urgent călătorii

Compania aeriană și-a cerut scuze pasagerilor pentru întârzierile repetate ale zborurilor cauzate de conducerea ATC, care sunt în afara controlului Ryanair. Ryanair regretă profund aceste întârzieri, care, din păcate, sunt inevitabile. Aceste întârzieri fac parte din întreruperile în curs de desfășurare a zborurilor, iar preocupările cu privire la apariția lor continuă sunt justificate.

Trucul secret al Ryanair de a rezerva zboruri pentru mai puțin de 20 de euro

Wizz Air a distribuit, de asemenea, o actualizare majoră pentru cei care călătoresc în această vară, avertizând despre posibile întârzieri pentru multe companii aeriene din cauza „problemelor de gestionare a sloturilor aeroportuare” cauzate de condițiile meteorologice extreme care ar putea apărea în lunile următoare.

Wizz Air a declarat că a suferit peste 30.000 de minute suplimentare de întârzieri în gestionarea sloturilor aeroportuare în ultimele patru săptămâni, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Compania aeriană a adăugat că va încerca să minimizeze întârzierile și anulările zborurilor, dar se așteaptă ca problemele cu sistemele de control al traficului aerian să se agraveze.

Clienții care au rezervat direct cu Wizz Air vor primi actualizări cu privire la modificările programului de zbor prin SMS și e-mail. Călătorii ar trebui să fie pregătiți pentru posibile întârzieri și să își verifice actualizările privind starea zborului pentru a minimiza inconvenientele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.3]

cea mai vanduta masina

Care a fost cea mai vândută mașină din Marea Britanie în 2024, iată clasamentul primelor zece

preturi moderate case

Prețurile locuințelor din Marea Britanie au rămas “moderate” pentru a treia lună consecutivă, dar încă inaccesibile pentru multe persoane