in

S-au redeschis pub-urile şi restaurantele în UK. Britanicii şi-au reluat vechile obiceiuri: mult alcool şi scandal. Distanţarea socială, un vis

Mii de britanici au dat năvală în pub-urile și restaurantele care s-au redeschis sâmbătă după 104 zile. A fost un eveniment pe care petrecăreţii l-au denumit ”Super Sâmbăta”, când au uitat de distanţarea de un metru şi au revenit la vechile obiceiuri: băutură multă şi scandal.

”Super Sâmbăta” a strâns mii de oameni pe străzi şi a fost un ”dar de la Dumnezeu” pentru industria ospitalității, care are mari dificultăți economice și încearcă să îşi revină dincriza provocată de epidemia de coronavirus.

The Sun: ”Super Sâmbăta” s-a transformat în ”Super Dezordinea”

Pentru a permite restaurantelor și barurilor să respecte normele la distanță fizică încă aplicabile, guvernul britanic a simplificat procesul de licențiere pentru vânzarea băuturilor și a alimentelor în aer liber. Prin urmare, clienții au putut fi serviți în fața localurilor, pe trotuare, dar și în parcări.

Numai că, după cum arate imaginile din presa britanică, în unele zone din centrul Londrei, Liverpool, Blackpool ori Newcastle a fost așa aglomerație încât a fost imposibil să se respecte distanțarea socială. The Sun a scris că ”Super Sâmbăta” s-a transformat în ”Super Dezordinea”.

Puburile din patru orașe din Nottinghamshire au fost închise din cauza comportamentului clienților, iar cel puțin patru persoane au fost arestate. În alte imagini, mulți britanici sunt sub influența alcoolului, căzuți pe străzi.

John Apter, președintele Federației de Poliție, a declarat că s-a ocupat de „bărbați goi, bețivi fericiți, beți furioși, lupte și bețivi şi mai furioși”. Acesta a completat: „Este foarte clar, oamenii beți nu se pot distanţa social.

Disperat, secretarul Sănătății, Matt Hancock, a declarat pentru Daily Mail că ”oamenii au dreptul să se distreze, dar puteți ajunge în spatele gratiilor dacă încalcați legea”. “Nu vreau să văd baruri și puburi închise din nou din cauza pandemiei. Îmi place să merg la cârciumă și să mă bucur de o halbă sau două, dar nu mai mult”, a spus oficialul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra, erupție de violență la o petrecere rave în White City, polițiști atacați cu sticle, șapte ofițeri răniți – VIDEO

A plecat din Oradea şi a ajuns să aibă grijă de look-ul mai multor vedete din UK: «La început mi-am câştigat traiul ca bonă»