Menu
in

Sâmbătă, Marea Britanie anunță alte sute de morți în ultimele 24 de ore. Pacienții aveau vârsta cuprinsă între 37 și 100 de ani

Marea Britanie a anunțat sâmbătă încă 252 decese cu coronavirus – ducând totalul deceselor din țară la 31.493. Departamentul de Sănătate încă nu a publicat numărul final zilnic, care va fi mai mare, scrie Daily Mail. Irlanda de Nord încă nu a comunicat cifrele.

Cifra este preliminară – trebuie confirmată încă de către oficiali – și se calculează prin adăugarea actualizărilor individuale de la fiecare dintre țările de origine.

NHS England a înregistrat astăzi încă 207 de decese COVID-19, urmată de Scoția (36), Țara Galilor (9). Irlanda de Nord urmează să-și anunțe cifrele mai târziu sâmbătă.

Departamentul de Sănătate încă nu a publicat numărul final zilnic, care ia în considerare decesele din casele de bătrâni în Anglia și oferă, de asemenea, o actualizare a cazurilor, internării în spital și testării.

Mii de britanici au ignorat astăzi pledoaria Guvernului de a rămâne în interior, îndreptându-se către parcuri și piețe aglomerate pentru a se bucura de temperaturi de 26 ° C, scrie Daily Mail.

Adevărata dimensiune a focarului real COVID-19 din Marea Britanie rămâne un mister din cauza deciziei controversate a guvernului de a abandona testarea în masă încă de la începutul crizei.

Un epidemiolog de frunte a afirmat aseară că două treimi din cazurile din Marea Britanie sunt nediagnosticate, deoarece Guvernul refuză să recunoască simptome precum pierderea gustului sau a mirosului – pe care alte țări ca SUA le recunosc ca semne de infecție.

Marea Britanie a anunțat astăzi încă 252 de decese cu coronavirus, ceea ce a dus totalul oficial al deceselor în Regatul Unit la 31.493. Numărul zilnic de decese este de așteptat să crească atunci când Departamentul de Sănătate va dezvălui victimele din casele de îngrijire.

Decesele de astăzi înseamnă că un număr total de 1.847 de pacienți au murit în Scoția după testarea pozitivă. Public Health Wales a declarat că numărul morților din Scoția este acum de 1.099.

Anunțul NHS Anglia cu privire la 202 de decese noi aduce numărul total de decese confirmate în spitale din Anglia la 22.972.

Pacienții aveau vârsta cuprinsă între 37 și 100 de ani, iar 19 dintre ei nu aveau nici o afecțiune de sănătate de bază.

Ieri, Marea Britanie a declarat încă 626 de decese cu coronavirus, inclusiv un copil în vârstă de șase săptămâni despre care se crede că este cea mai tânără victimă cunoscută din Marea Britanie.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version