in

Scandal. Poliția britanică, acuzată că strânge cerșetorii de pe stradă pentru a nu deranja nunta regalăConsiliul Windsor a cerut poliției locale să limiteze zona pentru persoanele fără adăpost până pe 19 mai, ziua nunții regale dintre prințul Harry și Meghan Markle.

Evenimentul va avea loc la Capela St. George a Castelului Windsor, la data specifictă. O petiție a început să circule on-line în care se cere retragerea solicitării forțelor de ordine.

Într-o scrisoare adresată poliției, liderul Consiliului Local Windsor arată: „Rezidenții, întreprinderile și vizitatorii noștri susțin în mod corect că TVP (Poliția din Thames Valley) trebuie să ia măsuri imediate, deoarece aceasta este o problemă importantă de securitate, în special având în vedere importanța națională a Windsor.”


„Evident, nivelul intereselor turistice este ridicat datorită nunții regale din mai 2018 și există îngrijorări crescute ale localnicilor cu privire la propria siguranță. Întreaga situație prezintă, de asemenea, un oraș frumos, într-o lumină nefavorabilă. Ca lider al districtului regal, această situație este total inacceptabilă pentru mine și colegii mei consilieri”, se mai arată în scrisoare.

Este curios faptul că nu este menționat numele niciunui consilier, nefiind vorba despre o dezbatere politică. Situația contravine „etosului filantropic” al tânărului cuplu a cărui nuntă este sărbătorită.

Solicitarea către forțele de ordine trebuie să fie retrasă, se cere în petiție, iar persoanele fără adăpost să nu fie înlăturate. „În schimb, consiliul și autoritățile locale ar trebui să ofere o soluție adecvată pe termen lung acestor persoane, inclusiv cazare și siguranță, precum și consiliere și sprijin pentru sănătate”, mai cer semnatarii.

Peste 281.000 de persoane au semnat până acum această petiție.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Populația României scade dramatic. Țara se îndreaptă spre pragul de 16 milioane

Fără milă! Aducea sclavi în Marea Britanie. Îi plătea cu 2 lire sterline pe oră și îi ținea într-o cameră, pe podea