in

Scandalos! Marea Britanie va deschide bordeluri unde se va face sex cu roboți

Bordelurile în care se va putea face sex cu roboți vor fi în curând un lucru obișnuit în industria sexului din Marea Britanie, susține un profesor de drept la Universitatea Națională Irlandeză din Galway.

John Danaher consideră că avansarea tehnologiei poate duce la stoparea problemelor din industria sexului, precum bolile cu transmitere sexuală și sclavia sexuală.

Potrivit Daily Mail, roboții sexuali ar putea fi produși în masă, ceea ce ar duce la legalizarea industriei, iar proxeneții și proprietarii de bordeluri ar putea fi liberi să înființeze astfel de stabilimente care să ofere cyborg-sex oricui fără teama de consecințe legale.

Profesorul Danaher crede că roboții ar putea fi chiar mai buni la pat decât persoanele în carne și oase, ba chiar ar putea dezvolta legături emoționale mai puternice cu clienții lor.

„Cyborgii pot satisface o varietate de dorințe sexuale, nu s-ar mai pune problema de constrângere sau complicații sau de teama lipsei unor performanțe sexuale”, a declarat John Danaher.

El este de părere că locurile unde industria sexuală este în plină expansiune, precum districtul roșu din Amsterdam, vor fi pline de cyborgi până în anul 2025.


Nu  numai că vor umple bordelurile, dar ar putea chiar să trăiască în casele noastre, pe măsură ce tehnologia se dezvoltă, crede Danaher.

Roboții sexuali ar putea reduce drastic răspândirea infecțiilor cu transmitere sexuală, precum SIDA și HIV, mai este de părere profesorul irlandez.Aprecierile lui Danaher vin după ce s-a arătat că un număr din ce în ce mai mare de persoane se bucură de compania unor păpuși cu ajutorul cărora își satisfac dorințele carnale.

Astfel, scrie Daily Mail, japonezul Senji Nakajima pretinde că se bucură de relația “perfectă” cu “Saori” – o păpușă de cauciuc – alături de care trăiește, împreună cu soția sa.

El spune că este îndrăgostit de manechin, pe care îl  ia în excursii și pe care îl îmbracă în haine scumpe.

La începutul acestui an, o bărbat divorțat de trei ori, din Queensland, Australia, a recunoscut că este îndrăgostit de o păpușă sexuală numită Noni.

 

Săptămâna trecută s-a descoperit că o companie japoneză face păpuși sexule copii, pentru pedofili, iar 18 astfel de produse în străinătate au fost confiscate.

Organizaseră rețele de prostituție în zece orașe britanice. Proxeneți români arestați cu ajutorul Europol

Tinerele din România, ademenite să se prostitueze în Marea Britanie: „Doar te dezbraci, dansezi și faci o grămadă de bani”

Un român a fost arestat pentru pornografie infantilă și coruperea sexuală a minorilor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Ultimul bilanț al cutremurului din Italia a urcat la 291 de morți: 11 cetățeni români decedați, 6 internați, 14 dispăruți

Pui pe sticlă cu garnitură de ciuperci şi cartofi