in

Seară sângeroasă la Londra, doi adolescenți înjunghiați, la o oră unul de celălalt, în atacuri pe stradă

A fost o altă seară sângeroasă la Londra, când doi adolescenți au fost înjunghiați. Aseară (marți, 24 mai), două atacuri separate au avut loc la o oră și 15 minute unul de celălalt – unul în sudul Londrei și altul în vest.

Seară sângeroasă la Londra – atacuri în Paddington și Woolwich

Poliția a fost alertată despre o înjunghiere în Paddington, în jurul orei 18.15. La fața locului, a fost găsit un tânăr de 18 ani cu răni înjunghiate.

La scurt timp după, la ora 19.30, poliția a fost chemată în Woolwich, unde un tânăr de 19 ani a fost găsit cu răni înjunghiate în fața unui magazin. Iată tot ce se știe până acum despre atacuri, potrivit MyLondon.news.

Teroare în Londra: Un bărbat flutură maceta după ce a înjunghiat o persoană în Ilford

Înjunghiere în Paddington

Un tânăr de 18 ani a fost transportat de urgență la spital după ce a fost înjunghiat în vestul Londrei. Poliția a fost chemată la St Mary’s Terrace pentru a se raporta o „tulburare” marți, 24 mai, la ora 18.15. Ofițerii au participat împreună cu Serviciul de Ambulanță din Londra și l-au găsit pe tânărul de 18 ani cu răni înjunghiate pe strada Hermitage.

A fost dus la un spital din nordul Londrei și starea lui nu este considerată a pune viața în pericol. Anchetele sunt în desfășurare. Oricine are informații despre ceea ce s-a întâmplat este rugat să sune la 101, cu 4772 CAD/24 mai. Pentru a rămâne anonim, contactați organizația caritabilă independentă Crimestoppers la 0800 555 111.

ȘOC în LONDRA: Tânără de 21 de ani, înjunghiată mortal pe o alee la miezul nopții

Înjunghiere în Woolwich

Poliția a fost chemată pe strada Frances în jurul orei 19.30 și a găsit la fața locului un tânăr de 19 ani cu răni de înjunghiere. El a fost transportat de urgență la spital și nu se spune că rănile sale ar putea pune viața în pericol.

Rapoartele sugerau inițial că mai multe persoane au fost înjunghiate, dar Poliția Met a spus că doar un bărbat, un tânăr de 19 ani, a fost găsit cu răni înjunghiate în fața unui magazin de pui Morley. Trecătorii de la fața locului au văzut o ambulanță aeriană care aterizează în apropiere și imagini care arată mai multe vehicule de poliție în zonă.

Anchetele sunt în desfășurare. Oricine are informații este rugat să sune la 101, cu 6556 CAD/24 mai. Pentru a rămâne anonim, contactați Crimestoppers la 0800 555 111.

COȘMAR în Londra. Femeie înjunghiată în plină stradă de un elev care doar ce ieșise de la școală

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

MAE nu știe câți români sunt în străinătate: „Pentru că nu se înscriu la Ambasade, deși legea îi obligă”

Londra a fost numit al doilea cel mai scump oraș din lume în care să locuiești. Cu ce datorii rămâi la sfârșitul lunii