in

Și-a riscat viața: voia să ajungă în UK cu o plută din sticle și ghivece, n-a uitat panoul solar pentru a încărca telefonul


Un imigrant ilegal din Eritrea a fost prins în timp ce voia să ajungă în Marea Britanie, pe o plută improvizată din sticle din plastic, lemne și ghivece. Tânărul de 26 de ani a fost descoperit de paza de coastă olandeză. Bărbatul din Eritreea voia să traverseze Marea Nordului pentru a ajunge în Marea Britanie.

Imigrantul își confecționase o plută din lemne, sticle din plastice și ghivece, toate legate cu frânghii. Asupra sa avea și provizii: apă, mâncare, cafea și ciocolată. Mai mult, luase cu el și un panou solar pentru a-și încărca telefonul mobil, potrivit Daily Mail.Pluta a fost văzută în largul coastei Olandei, la aproape un kilometru de portul IJmuiden. Tânărul imigrant a fost adus la mal, în siguranță. El nu știa nici engleză și nici olandeză.

Reprezentanții pazei de coastă olandeze spun că marea poate fi traversată doar pe o ambarcațiune cu motor deoarece riscul de scufundare este foarte ridicat. 

Şofer român de TIR ducea imigranți ilegali în Marea Britanie. Interdicție pe viaţă în Franţa

 
IMPORTANT! Ambasada României la Londra a deschis un Birou pentru eliberarea Titlurilor de Călătorie

Un român și-a urmărit fosta prietenă și a bătut-o cu bestialitate în plină stradă. Condamnat pentru hărțuire și vătămare corporală gravă