Menu
in

Șobolani, gândaci, ploșnițe, molii și purici. Cele mai afectate cartiere din Londra

Multe locuințe din Londra sunt invadate practic de diverse animale dăunătoare care devin un coșmar pentru cele milioanele de locuitori ai metropolei.

Debaralele și dulapurile din casele londonezilor sunt habitate perfecte pentru șobolani, șoareci sau gândacii de bucătărie. Pe lângă aceștia mai apar și puricii sau ploșnițele care pot transmite boli dintre cele mai grave.

Peste toate acestea mai apar și nedoritele molii care se hrănesc din hainele noastre.

Epidemie de șobolani în Londra. Numărul rozătoarelor periculoase este în creștere

Cu toate că șobolanii din Londra, din fericire, nu mai poartă ciuma, ei rod firele electrice și pot provoca pagube costisitoare.

Foarte interesant este că toate aceste creaturi au căpătat „preferințe” pentru unele coduri poștale din Londra.

Compania de combatere a dăunătorilor Fantastic Services a reușit să întocmească o hartă a zonelor din Londra unde există cele grave infestări pe baza numărului de apeluri efectuate în ultimele 12 luni, potrivit My London.

Astfel, dacă locuiți în centrul Londrei, în Westminster, este foarte probabil să fiți vizitați mai des de șobolani și șoareci. Gândacii de bucătărie și ploșnițele se găsesc mai ales în estul Londrei, iar dacă locuiți în zona Lambeth este foarte posibil să aveți de-a face cu purecii.

Deși există cu siguranță multe alte cazuri de dăunători care infestează casele londoneze, iată o posibilă localizare în Londra a celor mai grave infestări cu rozătoare, gândaci, molii și purici:

Rozătoare:

  1. Westminster (448)
  2. Wandsworth (440)
  3. Lambeth (413)

Gândaci de bucătărie:

  1. Newham (45)
  2. Brent (35)
  3. Haringey (31)

Ploșnițe:

  1. Newham (146)
  2. Wandsworth (117)
  3. Tower Hamlets (113)

Molii:

  1. Westminster (58)
  2. Lambeth (51)
  3. Kensington și Chelsea (45)

Purici

  1. Lambeth (29)
  2. Haringey (24)
  3. Hackney (22)

Cartierul Usera din Madrid, zeci de români trăiesc în condiții inimaginabile, fără apă, curent, între gunoaie și șobolani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version