in

Steag mexican arborat în Scoţia, lângă terenul de golf al miliardarului Donald Trump

Un steag mexican a fost arborat în Scoţia, lângă terenul de golf al controversatului politician Donald Trump, cu doar câteva zile înainte de vizita acestuia în Marea Britanie.

Miliardarul american a stârnit proteste printr-o campanie în care a promis că va construi un zid de 1.000 de mile (aprox. 1600 de km) la frontiera cu Mexic, acuzând statul mexican de trimiterea de violatori în SUA.

Dar, într-o acţiune aparent de manifestare împotriva candidatului partidului republican din SUA, precum şi din solidaritate cu naţiunea din America Latină, steagul Mexicului a fost acum ridicat lângă Aberdeen, la Trump International Golf Links Course.

Omul de afaceri a descris complexul de golf, situat pe coasta Marii Nordului, ca fiind una dintre cele mai mari realizări ale sale.

Militanţii de mediu şi rezidenţii din zona au refuzat să îşi părăsească locuinţele pentru a face loc proiectului. Dar Trump a câştigat aprobarea pentru teren în urma unei decizii a guvernului scoţian, după o anchetă de planificare.

Sursa: Telegraph.co.uk

Foto: Press Association

CITITI MAI MULT:

David Beckham, despre Brexit. El va vota pentru rămânerea Marii Britanii în UE

Unde sunt cele mai scumpe şi unde sunt cele mai ieftine case în Londra

Prinţul William, pe coperta revistei Attitude. El îşi exprimă suportul pentru tinerii gay

Brexit-ul este CONTAGIOS! Și germanii ar vota pentru ieșirea din UE

Românca Antonia Nae, studentă la University of East London, cucereşte lumea modei din Marea Britanie

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Copil român de numai șapte ani, mort într-un accident pe M57

Vițelaru: „Voi cere despăgubiri pentru calomnie, defăimare, intimidare, instigare la ură și dezbinare în cadrul comunității românilor din Marea Britanie”