in

GALERIE FOTO-Agonie și extaz, bucurie și multă bere. Suporterii englezi s-au bucurat de calificarea echipei lor în finala Euro2020, după un meci dramatic împotriva Danemarcei

Suporterii englezi s-au adunat în fața stadionului Wembley și în zona fanilor din Trafalgar Square cu ore întregi înainte de meciul de aseară împotriva Danemarcei, scandând într-una „It’s coming home!”, referindu-se la faptul că echipa lor națională nu s-a mai calificat într-o finală importantă din anul 1966.

Sute de oameni au ajuns în Trafalgar Square, unde primăria Londrei a amenajat zona fanilor, cu o  capacitate de puțin peste 1.000 de persoane, și cu trei ore înainte de începerea jocului.

Au existat avertismente din partea Poliției Metropolitane ca oamenii să stea departe de zona fanilor, cu excepția cazului în care au un bilet, pentru a respecta regulile pandemiei care încă sunt în vigoare în Anglia.

Cu toate acestea, în pub-urile din jurul Trafalgar Square, sute de suporteri englezi se pregăteau pentru marele joc în fața halbelor cu bere.

A existat o cerere masivă din partea londonezilor pentru a urmări meciul pe cele două ecrane gigant dispuse în stânga și în dreapta coloanei lui Nelson, în punctul zero al capitalei.

Se estimează că 75.000 de persoane au intrat la tragerea la sorți pentru a prinde un loc în Trafalgar Square.


VIDEO – Zeci de mii de fani englezi au dezlănțuit infernul pe Wembley. Distanțarea socială nu mai există

„Suntem foarte norocoși să fim aici. Am urmărit meciurile în apartamentul nostru și la pub, înainte de asta”, a declarat unul dintre suporterii din centrul Londrei.

De obicei, la astfel de evenimente numărul celor prezenți în Trafalgar Square este de ordinul miilor, dar restricțiile de distanțare socială au dus la diminuarea drastică a numărului participanților.

„Sunt destul de surescitat, dar optimist, ceea ce este ciudat pentru un fan al Angliei. De obicei, dacă privești în urmă, la meciul cu Croația, de acum câțiva ani sau la cel cu Germania din 1996, ai impresia că nu putem trece de semifinale, dar de data aceasta se simte altfel. Jucăm acasă, stelele par să se alinieze” a spus un suporter care a prins un bilet pentru Fan Zone.


…GALERIE FOTO-Agonie și extaz, bucurie și multă bere. Suporterii englezi s-au bucurat de calificarea echipei lor în finala Euro2020 după un meci dramatic împotriva Danemarcei…

(Mircea MAER – London Office)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO – Zeci de mii de fani englezi au dezlănțuit infernul pe Wembley. Distanțarea socială nu mai există

BREAKING NEWS! Incident grav în Gara Euston din Londra. Atac violent, au fost chemați polițiștii înarmați