in

Sute de amenințări la adresa primarului Londrei. Sadiq Khan, pus sub protecția poliției

Sadiq Khan, primarul Londrei, se află pentru cel puțin 24 de ore sub protecția poliției, după ce a primit amenințări pe Internet.

Decizia s-a luat după ce s-a stabilit că numărul mesajelor de amenințare primite a crescut îngrijorător. Astfel, primarul Londrei a primit 254 de amenințări într-un interval de trei luni.

Potrivit Daily Star, Primăria Londrei a solicitat de 17 ori intervenția poliției, într-un interval de trei luni, pentru amenințări live la adresa lui Sadiq Khan. De asemenea, alte 237 de amenințări la adresa primarului s-au înregistrat pe diferite site-uri de socializare.

În plus, a crescut și numărul amenințărilor teroriste, astfel că serviciile de securitate nu vor să riște nimic.

Nemulțumit de situație, Sadiq Khan a precizat că situația a degenerat după ce britanicii au votat ieșirea din Uniunea Europeană.

„Nu este normal ca o consecință a faptului că eu sunt musulman și primarul Londrei să fie plasarea mea sub protecția poliției. Campania pentru Brexit a scos întreaga mizerie la suprafață și a făcut ca lucruri anormale să fie considerate normale. Totul începe cu jocuri de cuvinte și cine știe ce grafitti, apoi ajungem la infracțiuni și ne trezim că Jo Cox (n.r. – fost politician britanic) a fost asasinată, iar un terorist poate să vină la Londra și să dividă comunități”, a fost mesajul transmis de primarul Londrei.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Extremistul Farage crește în sondaje și vrea să conducă negocierile cu UE. La cât a ajuns Partidul Brexit

VIDEO (ATENȚIE, LIMBAJ LICENȚIOS!) – Cum amenința un român însoțitoarele de bord într-un avion WizzAir: „Zdreanță! Când ajungem în România îți rup…”