in

Sute de mii de britanici aflaţi în străinătate încearcă să se întoarcă acasă, guvernul “lucrează 24 de ore din 24 ca să-i ajute”

Sute de mii de britanici aflaţi în străinătate încearcă să se întoarcă acasă, a declarat luni ministrul de externe britanic, Dominic Raab, adăugând că guvernul “lucrează 24 de ore din 24 ca să-i ajute” în această privinţă, potrivit Reuters.

“Un număr fără precedent de britanici care călătoresc prin lume încearcă să se întoarcă acasă şi nu vorbim despre câteva sute sau despre câteva mii, ci despre sute de mii de persoane care călătoresc în toată lumea”, a spus Raab într-o conferinţă de presă.

Epidemia de coronavirus a făcut alte 180 de decese în 24 de ore în Marea Britanie, ceea ce ridică bilanţul la 1.408 decese, au anunţat luni autorităţile, conform agenţiei de presă citate. Cu o zi în urmă, au fost raportate 209 de noi decese.

Numărul cazurilor de contaminare cu noul coronavirus recenzate în Marea Britanie luni la ora 09:00 locală se ridica la 22.141, potrivit Ministerului Sănătăţii.

(agerpres.ro)

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

https://ziarulromanesc.at/rares-bogdan-un-nou-atac-oamenii-veniti-din-diaspora-nu-respecta-izolarea-jandarmeria-si-politia-sa-actioneze/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Boxer britanic, campion mondial, lecții despre cum să-ți bați nevasta, dacă vorbește prea mult. Suspendat de Federația Britanică

Votul la parlamentare

Alegeri în vremea pandemiei: de la 1 aprilie diaspora se poate înscrie pentru votul la parlamentare