in

Tânăr de 16 ani înjunghiat mortal în centrul Londrei, după o „ambuscadă”. Un alt elev în stare gravă

Tânăr înjunghiat mortal în centrul Londrei – Un tânăr de 16 ani a fost prins într-o ambuscadă de o bandă de tineri cu cagule pe biciclete închiriate, care l-a înconjurat și apoi l-a înjunghiat, potrivit martorilor. Un alt elev a fost înjunghiat și se află în stare gravă.

Poliția a fost alertată cu privire la faptele din Seward Street, Clerkenwell (Islington), în jurul orei 22.30, marți.

Ofițerii au venit cu paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra și au găsit doi tineri, ambii de 16 ani, suferind răni de înjunghiere. În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, un adolescent a murit pe loc.

Londra: care sunt cartierele în care riscați cel mai mult să fiți înjunghiat

Tânăr înjunghiat mortal în centrul Londrei

Khadra Hussein, 40 de ani, mamă de șase copii, a declarat miercuri, citată de Evening Standard: „Prietenul meu l-a văzut pe băiat care era pe cale să traverseze drumul. Apoi cinci băieți, cei mai mulți cu biciclete închiriate, unii alergând, l-au atacat.

Atacatorii purtau hanorace și erau acoperite pentru față. Victima era și ea în hanorac. Victima a rămas întinsă pe drum și două persoane au fugit să-l ajute, iar atacatorii s-au împrăștiat.

Un băiat era lângă victimă plângând: „Este prieten, este prietenul meu”. Apoi au apărut poliția și paramedicii și i-am văzut intervenind, este atât de trist.”

Ea a spus că se teme pentru viața fiului ei de 16 ani.

„Chiar îmi fac griji când merge la Tesco local. Mă rog să revină în viață.”

Tânăr înjunghiat mortal în centrul Londrei – Groaza martorilor

O altă martoră a vorbit despre groaza ei după ce l-a auzit pe băiat strigând în mod repetat „Am fost înjunghiat” în timp ce era înconjurat și atacat.

Mama a spus: „Era un băiat care striga: „Am fost înjunghiat” iar și iar. Ne-a înghețat sângele. Un grup de băieți l-au atacat, unii pe biciclete. Paramedicii au încercat să îl salveze cel puțin 20 de minute, dar din strigătele lui știam că este foarte grav. Bietul băiat.”

Detectivii caută indicii, încă nu au fost arestări

Tânăr înjunghiat mortal în centrul Londrei – O localnică, al cărei apartament are vedere la locul faptelor, a vorbit despre groaza ei.

Consilierul Phil Graham a spus: „Este devastator pentru noi toți, deoarece cunoaștem zona. Nu ajută poliția să reducă, avem doar trei polițiști de cartier pentru secție. Sincere condoleanțe familiei. Te face să crezi că copiii tăi vin acasă.”

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Nu au fost arestări. S-a izolat locul crimei. O anchetă este în desfășurare.”

Doi tineri de 16 ani înjunghiați mortal în sud-estul Londrei, arestat un tânăr, bănuit a fi autorul ambelor crime

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.8]

ucidere imprudenta copil

O femeie din Țara Galilor a recunoscut uciderea prin imprudență a fiicei sale de 16 ani, permițându-i să devină obeză

raceala gripa covid

”Stați acasă dacă nu vă simțiți bine”, spun experții, pe măsură ce cazurile de gripă și Covid cresc în Anglia