Menu
in

Tânără de 16 ani înjunghiată mortal în plină zi, într-un parc din Warrington, arestați doi adolescenți de 15 ani

Tânără de 16 ani înjunghiată mortal în plină zi. Un băiat și o fată, ambii în vârstă de 15 ani, au fost arestați sub suspiciunea de crimă după ce au înjunghiat-o mortal pe Brianna Ghey, în vârstă de 16 ani, într-un parc din Warrington, un oraș din regiunea North West England, a anunțat poliția din Cheshire.

Ghey era o fată transgender, dar un purtător de cuvânt al poliției a spus că „nu există nimic care să sugereze că acest lucru are vreo relevanță pentru crimă”.

Declarația forțelor de poliție: “Detectivii au arestat doi adolescenți în urma decesului Briannei Ghey, în vârstă de 16 ani. “Serviciile de urgență au fost chemate la Linear Park din Culcheth la ora 15.13 ieri, după ce corpul Briannei a fost găsit pe o potecă unde, din păcate, a fost declarată decedată”, scrie theguardian.com.

“Ca parte a anchetelor în curs, un băiat de 15 ani și o fată de 15 ani – ambii din zona locală – au fost arestați ca suspecți de crimă. Ei se află în prezent în custodie, ajutând poliția în cadrul anchetei.”

Citiți și: Ofițer de poliție scoțian acuzat de mai multe violuri, inclusiv o fetiță de șase ani

Tânără de 16 ani înjunghiată mortal în plină zi

O examinare are loc pentru a stabili cauza morții, iar poliția din Cheshire a declarat că Brianna a primit multiple răni prin înjunghiere.

DCS Mike Evans, de la Cheshire constabulary, a declarat anterior: “Acesta este un atac cu adevărat îngrozitor asupra unei fete de 16 ani, care din păcate și-a pierdut viața foarte scurtă. Facem apel la orice informație care ne va ajuta să aflăm cine i-a făcut acest lucru Briannei”.

El spusese că poliția dorește în mod special să vorbească cu două persoane care au fost văzute în parcul unde a fost găsit cadavrul Briannei, descrise ca fiind un bărbat și o femeie de culoare albă, în vârstă de adolescență sau 20 de ani, ambii cu părul negru și creț.

Bărbatul purta o haină lungă și întunecată cu glugă, iar femeia purta o haină distinctivă de tip pătură în carouri roșii sau mov și negre și o fustă, rochie sau pantaloni lungi și vaporoși.

”Lucrăm din greu pentru a-i găsi pe cei responsabili”

Evans a spus: “De asemenea, dorim să vorbim cu oricine care a fost în parc de la ora 13:30 până la ora 16:00 ieri sau cu oricine care ar fi putut să o vadă pe Brianna în orele care au precedat moartea ei. Am ruga oamenii și firmele din comunitatea locală să verifice înregistrările de pe camerele de supraveghere sau de pe camerele de marșarier pentru orice lucru care ne-ar putea ajuta în ancheta noastră.

“Aș dori să reasigur comunitatea locală că lucrăm din greu pentru a-i găsi pe cei responsabili de moartea Briannei și că avem ofițeri suplimentari în Culcheth și în împrejurimi care sprijină ancheta. De asemenea, avem ofițeri care sprijină familia Briannei în aceste momente cu adevărat tragice.”

Charlotte Nichols, deputatul laburist pentru Warrington North, a declarat că a vorbit cu comandantul districtului poliției din Warrington și a îndemnat pe oricine care are informații sau care se afla în apropiere și are imagini de pe camerele de bord să contacteze poliția.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version