in

Crimă șocantă în Anglia: Un tată a fost ucis de doi băieți de 14 ani după ce a sărit în apărarea fiicei sale

Doi adolescenți au fost arestați în legătură cu înjunghierea mortală a unui tată în vârstă de 45 de ani în Chingford, informează Poliția metropolitană.

James ‘Jamie’ Markham a fost atacat brutal după ce s-a confruntat luni, 9 august, cu niște adolescenți care îi hărțuiau fiica.

Băieții, ambii de 14 ani, au fost arestați pentru comiterea infracțiunii de omor. Cei doi sunt în arest la o secție de poliție din estul Londrei.

Româncă din Belfast, acuzată că și-a înjunghiat mortal băiețelul de doar două luni. Copilul urma să fie botezat în România

Soția devastată a victimei, Candice, a declarat că soțul ei își proteja unul dintre cei trei copii, pe Chloe, înainte să fie înjunghiat.

Vecinii au declarat pentru MyLondon că a fost atacat în mod violent când a ieșit din apartamentul său.

Inspectorul John Marriott, de la Poliția metropolitană, a declarat: „Credem că James s-a confruntat cu un grup de tineri provocând agitație și a fost înjunghiat ca urmare. Brutalitatea acestui răspuns este mai mult decât șocant și gândurile noastre se îndreaptă spre familia lui James, devastată de pierderea suferită”.

Ofițerii spun că au fost chemați la Churchill Terrace la ora 18.20, în urma semnalărilor privind o altercație, relatează Metro.

L-au găsit pe James Markham grav rănit prin înjunghiere și a fost declarat mort la fața locului în ciuda eforturilor paramedicilor de a-l readuce la viață.

În cadrul autopsiei s-a constatat că a murit în urma unei plăgi înjunghiate la plămâni.

„Arestările acestor doi indivizi sunt o evoluție semnificativă, dar avem încă nevoie de ajutorul publicului pentru a construi o imagine completă a ceea ce s-a întâmplat luni seara. Știu că au existat mai mulți oameni prezenți în momentul crimei. Vreau ca ei să vorbească”, a mai declarat Marriott.

Plin de droguri și alcool, un român din Birmingham a înjunghiat o femeie și a încercat să o violeze. 12 ani de pușcărie

„De asemenea, cred că sunt părinți care știu că copilul lor a fost acolo sau a fost implicat. Fac apel la ei să ia legătura cu noi”.

Oricine are informații este rugat să sune la poliție la 101 sau să contacteze investigatorii pe Twitter – @MetCC, dând referința 5735 / 09AUG. De asemenea, puteți contacta anonim Crimestoppers la numărul 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Românii au cucerit Anglia! Formează cea mai mai mare minoritate din această ţară

Competiția internațională 4V Rally Raid România revine în Constanța în 20 – 22 august 2021