Menu
in

Ți se rupe sufletul! Un băiețel de 2 ani își ia adio de la tatăl său, mort la doar 33 de ani

O femeie din Marea Britanie și-a filmat băiețelul în vârstă de 2 ani în timp ce își ia adio de la tatăl său, care a murit când copilul abia împlinise un an de viață.

Imaginile sfâșietoare au fost postate pe Internet și au emoționat o lume întreagă.

Jessica Pillinger, o femeie din Bournemouth, Anglia, încă nu i-a spus băiețelului că tatăl lui, Darren Langton, a murit. Copilul știe însă că tatăl lui nu mai poate fi alături de el. Bărbatul s-a stins din viață în octombrie 2017, la doar 3 zile după ce copilul a împlinit un an.

În fiecare duminică, Jessica își ia copilul și îl duce mormânt, unde acesta îi arată care sunt jucăriile lui preferate, se joacă cu mașinuțele și cântă.

Femeia a decis să filmeze momentele emoționante și să publice materialele video pe internet.

„Deși aș vrea să spun că este un sentiment plăcut să-l văd jucându-se astfel, este de fapt sfâșietor pentru că îmi dau seama ce relație ar fi putut să aibă ei doi. De aceea am decis să fac aceste fotografii și filmulețe, pentru a-I arăta cum s-a implicat atunci când va fi mai mare. Cred că filmulețul arată realitatea multor micuți ca el. Chiar dacă și-au pierdut un părinte, îl au totuși pe celălalt. Se poate vedea că el este bine. Știe că tatăl lui nu mai e cu el, însă nu știe că este decedat”, a scris Jessica pe o rețea de socializare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version