in

Mamă, 37 de ani, băiat de 5 ani și femeie de 89 de ani, înjunghiați mortal în 8 ore de violențe îngrozitoare în Londra

* Știri Marea Britanie * Trei înjunghieri mortale la Londra * Mamă, 37 de ani, băiat de 5 ani și femeie de 89 de ani, înjunghiați până la moarte în 8 ore de violențe îngrozitoare în Londra. Cele trei înjunghieri mortale au avut loc la câteva ore una de cealaltă, la două adrese rezidențiale diferite din Londra.

Trei înjunghieri mortale la Londra

Într-o zi șocantă de violență (marți, 21 iunie), Londra a avut loc o serie de atacuri fatale în oraș în doar opt ore. Între 13.35 și 21.20, marți după-amiază, o femeie de 37 de ani, un băiat de cinci ani și o femeie de 89 de ani au fost înjunghiați mortal la Londra.

O femeie de 37 de ani a fost înjunghiată mortal împreună cu fiul ei de cinci ani în casa lor din nordul Londrei, marți, în jurul orei 13.35.

Câteva ore mai târziu, într-un incident separat, în jurul orei 21.20, o femeie de 89 de ani a fost înjunghiată în casa ei din sudul Londrei.

Dublă înjunghiere în Barnet

Un bărbat de 37 de ani care era cunoscut victimelor a fost arestat de poliție sub suspiciunea de crimă în urma primului incident, o dublă înjunghiere la o adresă rezidențială din nordul Londrei.

Poliția Metropolitană a intervenit la o casă din Brookside South, Barnet, la 13:35, marți, 21 iunie, unde mama și fiul ei sufereau de răni de înjunghiere.

Un vecin care cunoștea victimele a spus agenției PA că sunt o „familie drăguță și liniștită” și a descris dubla înjunghiere ca fiind „șocătoare”. Membrii familiei victimelor au vizitat fața locului pentru a depune flori și omagii mamei și fiului.

În ciuda eforturilor paramedicilor de la London Ambulance Service (LAS), ambii au fost declarați morți la fața locului. Superintendentul șef Sara Leach, comandantul poliției pentru nord-vest, inclusiv Barnet, a declarat: „Detectivii specialiști lucrează pentru a stabili ce a avut loc și un bărbat este în arest.

„În timp ce păstrează mintea deschisă cu privire la ceea ce s-a întâmplat, aș dori să-i asigur pe locuitorii din zonă că nu există nimic care să indice, în această etapă, că altcineva a fost implicat în acest incident. Aș îndemna pe oricine care am văzut sau auzit ceva neobișnuit mai devreme azi sau în ultimele zile, pentru a veni în față și a vorbi cu poliția”, srie mylondon.news.

Weekend violent la Londra, două persoane în stare critică. Atac violent pe stradă și jaf într-un autobuz

Bătrână ucisă în casa ei în Thornton Heath

Trei înjunghieri mortale Londra – La mai puțin de opt după dubla înjunghiere din Barnet, o a treia înjunghiere mortală a avut loc la o adresă rezidențială din sudul Londrei. Poliția Metropolitană a declarat că de această dată ofițerii au fost chemați de Serviciul de Ambulanță din Londra (LAS) la o casă de pe Brigstock Road, Thornton Heath, în jurul orei 21:20, unde o femeie de 89 de ani, cu răni înjunghiate, a fost declarată decedată la fața locului.

Sadiq Khan avertizează că scumpirile ar putea cauza o creștere a criminalității violente pe străzile Londrei

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, despre care se crede că ar fi fost cunoscut femeii, a fost arestat la o adresă din apropiere din Croydon la scurt timp mai târziu și rămâne astăzi în custodia poliției.

Familia femeii a fost informată, care va fi sprijinită de ofițeri specialiști. Oricine are informații care ar putea ajuta la anchetă este rugat să sune la 101, ref 7790/21jun.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

tigan bogat uk

”M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat țigan din Marea Britanie care va deveni MILIARDAR”

ucise copac anglia

Anglia, o adolescentă și mama ei ucise de un copac putrezit, prăbușit pe mașina lor. Rezultatul anchetei: ”Moarte accidentală”