in

Trucul secret al Ryanair de a rezerva zboruri pentru mai puțin de 20 de euro

Ryanair tocmai a lansat zilele trecute o ofertă „fulger” de 24 de ore pe site-ul său, unde oferă zboruri între diferite orașe europene pentru 19,99 euro. Compania aeriană low-cost face acest tip de ofertă de mai multe ori pe an, la începutul verii, după Crăciun… Compania încearcă astfel să crească vânzările atunci când cererea scade. Dar, și după acele 24 de ore poți găsi zboruri sub 20 de euro la Ryanair.  

Ryanair devine mai strictă cu politica sa de măsurare a bagajelor: „Am văzut că mulți trebuie să plătească 50 de euro în plus”

Pe site-ul Ryanair există un motor de căutare a zborurilor despre care unii clienți încă nu cunosc, deoarece nu este foarte vizibil. Și bineînțeles, nu observi dacă vizitezi rar site-ul. În acest motor de căutare poți găsi cele mai ieftine destinații și aeroporturile din care trebuie să călătorești pentru a putea face acest lucru la acel preț. Deși puteți indica și un aeroport de referință.

Zboruri sub 20 de euro la Ryanair. Este indicat să deschideți browserul în modul ascuns

Pentru ca celebrele cookie-uri să nu interfereze cu căutarea, este indicat să deschideți browserul în modul ascuns. Apoi, odată ce intri pe site-ul Ryanair, trebuie să selectezi „plan” din dreapta sus. Și când se deschide meniul drop-down, trebuie să faceți clic pe „destinații”.

Dacă acești pași au fost urmați corect, va apărea o coloană cu cele mai ieftine zboruri Ryanair pentru a călători în Europa, deoarece compania aeriană nu zboară pe alte continente. În această coloană, compania arată propria selecție de zboruri în funcție de preț, de la cel mai ieftin la cel mai scump. Și deși deseori găsești zboruri la mai puțin de 15 euro, majoritatea sunt aproape de 20 de euro.

Coloana este foarte practică pentru acei călători cu flexibilitate care nu trebuie să călătorească către sau de la o anumită destinație sau la o dată deja programată. Poate ajuta chiar și atunci când planificați o vacanță. Dar dacă trebuie să zbori dintr-un anumit aeroport, cea mai bună soluție este să folosești motorul de căutare, scrie elnacional.cat.

Ryanair, Tui, Jet2 și easyJet – Cele mai recente reguli privind aducerea alimentelor în bagajul de mână

Motorul de căutare

Motorul de căutare se află chiar deasupra acestei coloane și este cel mai util instrument pentru a găsi zboruri la prețuri mici. În partea stângă scrieți aeroportul din care doriți să zburați, de exemplu, Barcelona, ​​​​Valencia, Sevilla… iar în partea dreaptă apare implicit cuvântul ‘anywhere’, care înseamnă către orice destinație.

Acesta este momentul în care se generează o nouă coloană cu toate destinațiile către care poți zbura (de pe aeroportul de referință) cu mai puțin de 20 de euro. Desigur, acel zbor ieftin trebuie să fie la o anumită dată, cea stabilită de compania aeriană. De asemenea, trebuie să știți că prețul nu include bagajele de cală sau de mână, care se plătesc separat.

Prețul nu include bagajele

Prețul stabilit de Ryanair (și restul companiilor aeriene low-cost) dacă nu plătiți un supliment, este de obicei atât de mic tocmai din acest motiv, deoarece nu include bagajele. Aceste companii vă permit să călătoriți doar cu o geantă sau un rucsac mic, care se potrivește sub scaun.

Dacă nu puteți localiza niciuna dintre destinațiile care apar pe lista Ryanair, există opțiunea de a o vizualiza în modul „mozaic”. În acest fel, se arată o mică imagine cu un monument sau peisaj care caracterizează acel loc, pentru a-l localiza mai bine. De asemenea, compania oferă opțiunea de a vizualiza aceste destinații ca pe o „hartă” pentru a le localiza mai bine în funcție de țară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.2]

no ue

Keir Starmer, liderul laburiștilor: ”Marea Britanie nu va reintra în UE în timpul vieții mele”

arestati marea britanie

Făceau contrabandă cu țigări din Ucraina: doi soți prinși în Marea Britanie și repatriați