in

UEFA se implică în scandalul de la meciul ANGLIA-DANEMARCA. Se cere suspendarea pe viață

Un incident neplăcut și condamnabil a avut loc ieri, 7 iulie, în meciul Anglia-Danemarca.

Potrivit imaginilor video, un spectator l-a șicanat pe portarul danez Kasper Schmeichel cu un laser verde, în timpul executării loviturii de pedeapsă de către Harry Kane.

Danezul a salvat șutul căpitanului Angliei în prelungiri, dar Kane a reușit să recupereze mingea și să înscrie golul victoriei.

Fostul star al Angliei, Stan Collymore, a scris, nervos, pe o rețea de socializare: „Dacă cineva a îndreptat un pix cu laser înspre Schmeichel, vreau interzicerea pe viață”.

Mulți suporteri au adăugat la mesaje la cele scrise de Collymore: „Cel care a pus acel laser pe fața lui Schmeichel merită o interdicție permanentă pe Wembley și pe alte stadioane din Anglia”.

GALERIE FOTO-Agonie și extaz, bucurie și multă bere. Suporterii englezi s-au bucurat de calificarea echipei lor în finala Euro2020, după un meci dramatic împotriva Danemarcei


Laserul nu a fost singura controversă din jurul penalizării. Danemarca nu a crezut că atacul lui Joakim Maehle asupra lui Raheem Sterling a fost suficient pentru a justifica un penalty și o altă minge a fost pe teren la momentul apariției.

UEFA va cerceta echipa Angliei, în urma incidentului din timpul semifinalei de miercuri de pe Wembley.

De asemenea, englezii sunt acuzați că au provocat o „tulburare” în timpul intonării imnului național al Danemarcei și că au declanșat artificii.

„Cazul va fi tratat de Corpul de Control, Etică și Disciplină (CEDB) al Uefa în timp util”, a declaratt un reprezentant al conducerii fotbalului european.

În timpul imnului național danez au fost auzite huiduieli, iar acest lucru a fost criticat de purtătorul de cuvânt oficial al premierului Boris Johnson.

„Nu vrem ca fanii să huiduiască echipe”, a spus purtătorul de cuvânt. „Vrem ca suporterii să arate sprijin și să fie respectuoși. UEFA analizează acest lucru, este o problemă pentru ei, dar nu este ceva ce ne dorim să vedem”.


UEFA se implică în scandalul de la meciul ANGLIA-DANEMARCA. Se cere suspendarea pe viață

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2]
BREAKING NEWS! Rezidenții britanici complet vaccinați nu mai stau în carantină dacă vin din țări de pe lista galbenă

BREAKING NEWS! Se schimbă legislația în Londra. Poliția Metropolitană va putea interveni mai eficient în cazul minorilor de 12 ani care poartă cuțit