in

Marea Britanie se angajează să primească 20.000 de refugiați din Afganistan. „Avem o datorie”

Guvernul britanic a anunţat, marţi, lansarea unui program pentru primirea ″pe termen lung″⁣ a 20.000 de refugiaţi afgani, între care 5.000 în primul an, informează AFP, citată de Agerpres.

„Avem o datorie faţă de toţi cei care au lucrat cu noi pentru a face din Afganistan un loc mai bun în ultimii 20 de ani.

Mulţi dintre ei, în special femeile, au acum nevoie urgent de ajutorul nostru”‘, a declarat premierul Boris Johnson, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne.

Ministrul Apărării din UK, anunț important cu privire la situația din Afganistan: „Nu există această opțiune…” Oamenii preferă să moară decât să trăiască sub guvernarea talibanilor

El a spus că este „mândru că Regatul Unit a reuşit să pună în aplicare această măsură pentru a-i ajuta pe ei şi familiile lor să trăiască în siguranţă în Regatul Unit”.

Boris Johnson în Parlament

Şeful guvernului va prezenta acest nou program miercuri dimineaţă deputaţilor care şi-au întrerupt vacanţa de vară pentru a dezbate subiectul în Camera Comunelor.

Șofer român căra imigranți afgani în Anglia într-un compartiment secret al microbuzului

Ca urmare a deteriorării rapide a situaţiei, au fost apărut critici, inclusiv în rândurile conservatorilor lui Boris Johnson, privind gestionarea crizei în Afganistan.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Reîncepe Premier League, hooligans revin la luptele de stradă. VIDEO bătaie între fanii de la Manchester United și Leeds

Duminica vaccinării la biserica românească din Bristol. Numai serul Pfizer