in

Ultima strigare. Theresa May prezintă DIN NOU în Parlament acordul de retragere a Marii Britanii din UE

Theresa May va prezenta din nou în Parlamentul de la Londra proiectul de lege privind implementarea acordului de retragere a Marii Britanii din UE.

“Vom prezenta proiectul de lege privind acordul de retragere în prima săptămână din iunie. Este obligatoriu să facem acest lucru dacă vrem ca Marea Britanie să se retragă din UE în vacanţei parlamentare din vară”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, potrivit Mediafax.
Acordul de Brexit, negociat de Theresa May, a fost respins de trei ori de parlamentarii britanici.

Premierul britanic a prezidat o întâlnire de cabinet de trei ore, marţi 14 mai, pentru a discuta despre progresul făcut pentru a rezolva impasul politic privind Brexit. Downing Street a informat că miniştrii “au fost de acord să continue discuţiile cu opoziţia”.

Patron român: «Ospătarii din Londra câștigă ca în România. Dar chiria acolo e 600 de lire, la noi 400 de lei»

Consiliul European a decis amânarea ieşirii Marii Britanii din UE până pe 31 octombrie 2019. În cazul în care Marea Britanie nu decide ieşirea din UE până la alegerile europarlamentare programate în mai, va trebui să participe la scrutin. Liderii Uniunii Europene au semnalat că Marea Britanie va fi exclusă pe 1 iunie în cazul în care Camera Comunelor nu aprobă Acordul Brexit şi refuză participarea la scrutinul europarlamentar.

Marea Britanie urma să se retragă din UE pe 29 martie, dar Camera Comunelor a aprobat un plan al Guvernului Theresa May de a solicita amânarea Brexit. Acordul Brexit elaborat de Guvernul Theresa May şi Bruxelles prevede reciprocitate în privinţa libertăţii de circulaţie, o perioadă de tranziţie post-Brexit, menţinerea Marii Britanii în uniunea vamală, un statut special al provinciei britanice Irlanda de Nord şi păstrarea aranjamentelor comerciale. Proiectul de acord este contestat de numeroşi politicieni britanici. Mai mulţi membri ai Guvernului de la Londra au demisionat ca protest faţă de acordul pe tema Brexit negociat cu Uniunea Europeană.

Sărăcia, mai puternică decât Brexitul. Românii continuă să vină să lucreze în Marea Britanie

Extremistul Farage crește în sondaje și vrea să conducă negocierile cu UE. La cât a ajuns Partidul BrexitGuma de mestecat aruncată, reciclată în Anglia: se fac cizme și huse pentru telefoane

Au deschis un bordel de lux chiar lângă stadionul lui Liverpool. Zeci de românce se prostituau acolo