in

Un biciclist primește o compensație de 150.000 de lire sterline

O victimă a unui accident de circulație, care a fost lovită de o mașină într-un sens giratoriu, în timp ce mergea cu bicicleta, și a suferit o fractură de craniu, a primit despăgubiri în valoare de 150.000 de lire sterline. Biciclistul a fost reprezentat de avocații firmei de avocatură Sintons.

Coordonatorul Departamentului de Leziuni Neurotraumatice de la Sintons, Andrew McGowan, care este unul dintre cei mai importanți specialiști în compensații pentru leziuni ale capului, creierului, măduvei spinării, leziuni prin zdrobire și amputații și care a reprezentat adulți și copii grav răniți în mulți ani de carieră, subliniază că, pe lângă obținerea unei compensații financiare cât mai mari, persoanele grav vătămate se așteaptă de la casa de avocatură să ajute la organizarea, pe cheltuiala asigurătorului și de comun acord cu asigurătorul, de:

  • Plăți provizorii (avansuri) pentru acoperirea cheltuielilor curente.
  • Reabilitare privată, intensivă.
  • Echipament medical specializat.
  • Îngrijire specializată.
  • Terapii private și tratament complementar.
  • Adaptarea casei la nevoile persoanei vătămate.
  • Mijloace de transport adaptate nevoilor persoanei vătămate.

Andrew subliniază că specificul accidentelor de bicicletă este că, deși căștile de protecție pentru bicicliști nu sunt obligatorii, în cazurile de traumatisme la cap, asigurătorii le impută bicicliștilor o răspundere parțială pentru nepurtarea căștilor și, astfel, încearcă să reducă valoarea despăgubirilor; de aceea, se recomandă delegarea celor mai experimentați și specializați avocați în domeniul traumatismelor craniene și cerebrale.  

Ana Boba, specialist român în despăgubiri în urma vătămărilor corporale la Sintons, subliniază că în fiecare an în Marea Britanie au loc în jur de 100 de accidente mortale în care sunt implicați bicicliști, iar peste 3.200 de bicicliști suferă răni grave și afectarea permanentă a sănătății. Aproximativ 80% dintre accidentele de bicicletă au loc în zonele urbane, iar cele mai frecvente cauze ale accidentelor în care sunt implicați bicicliști sunt lipsa de atenție și nepăsarea altor utilizatori ai drumurilor publice în vecinătatea intersecțiilor, a sensurilor giratorii și a căilor de acces către străzile cu prioritate, adaugă aceasta.                                                                                          

Ana subliniază, de asemenea, că bicicliștii trebuie să folosească iluminatul pentru biciclete după căderea întunericului. Lipsa semnalizării luminoase nu vă împiedică să solicitați despăgubiri, dar poate avea un impact negativ asupra cursului procedurii de obținere de daune. Prin lege, vestele reflectorizante și căștile de protecție nu sunt obligatorii, dar statisticile arată clar că pot salva vieți și sănătate și este recomandabil să le folosiți.

Avocații Sintons au o vastă experiență în reprezentarea persoanelor care au fost rănite grav. De exemplu, avocatul Ian Burns a obținut 800.000 de lire sterline pentru un motociclist grav rănit. Clientul Sintons a suferit leziuni ale organelor interne, printre care ficatul, splina și rinichii, iar potențialul său de câștig din muncă a scăzut considerabil în urma accidentului.                                       

Phil Davison, un alt avocat Sintons, a câștigat 600.000 de lire sterline pentru clientul său din zona Londrei. Persoana rănită, care circula pe drumul principal, a fost lovită de un autoturism care a părăsit drumul secundar. Acesta a suferit multiple răni, unele grave, care au necesitat intervenții chirurgicale la piciorul, brațul și mâna fracturate. Persoana vătămată nu a putut lucra pe durata cauzei, astfel că avocatul a obținut avansuri pentru a-i acoperi cheltuielile curente, și i-a asigurat reabilitare,  consiliere psihologică, lecții de limba engleză, terapii ocupaționale menite să-i îmbunătățească funcționarea independentă, ca și recalificarea, pe cheltuiala companiei de asigurări, care să-l ajute sa se întoarcă la muncă.

Avocații Sintons sunt conștienți că chiar și un accident minor vă poate complica situația profesională, financiară și personală. Prin urmare, specialiștii lor reprezintă și  persoane care au suferit răni mai puțin grave; de exemplu, pentru clientul lor din Londra, care într-un accident de circulație a suferit răni ale țesuturilor moi pe mai multe regiuni ale corpului și a fost în imposibilitatea de a lucra timp de aproximativ o lună, au câștigat peste 5.000 de lire sterline.                                                                         

Într-un alt caz, pentru clientul lor care a fost rănit la încheietura mâinii, mână și șold, într-un accident provocat de un șofer de autobuz, aceștia au obținut 15.000 de lire sterline.

Dati clic aici pentru o consultaţie juridică gratuită  >>

Avocatul subliniază că în cazurile clienților români este implicat mereu un specialist român în despăgubiri în urma accidentelor, care menține un contact regulat cu victimele și cu familiile acestora.

În situația actuală, contactul cu clientul se poate face în întregime prin apeluri telefonice, video-conferințe, contact prin e-mail și scrisori, dar, dacă există o astfel de nevoie și persoana vătămată își dorește acest lucru, este posibilă întâlnirea cu clientul și familia acestuia, în spital sau acasă.

De asemenea, este important ca victimele să fie conștiente că, dacă revin în România după accident, pot conta în continuare pe ajutorul avocaților Sintons.

Dacă ați avut un accident de circulație sau un accident la locul de muncă și doriți să apelați la avocați cu cunoștințe de specialitate și mulți ani de experiență în cazuri de vătămări corporale grave, specialistul român în compensații de la firma de avocatură Sintons vă va asigura, inițial gratuit și fără obligații, sfaturi despre cum să solicitați o despăgubire pentru accident. Această firmă de avocatură obține compensații pe bază de acord ‚,Nu câștigăm, nu plătești taxele’’ („No win, no fee”),  ceea ce înseamnă că clienții nu suportă riscul financiar.

Sau sunaţi la  0800 046 1549 * Apeluri gratuite de pe telefoane mobile.

Dacă ați suferit o vătămare corporala gravă și aveți îndoieli cu privire la faptul dacă firma de avocatură actuală se ocupă în mod corespunzător și eficient de cazul dvs., puteți apela avocații Sintons pentru un sfat iniţial gratuit şi fără caracter obligatoriu.                                                              

Aflaţi mai multe sau scrieţi-ne pe chat la sintons.co.uk/ro 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

medic epuizat

Exod în masă al medicilor de familie din Marea Britanie: pacienții vor pierde aproape 19.000 de medici

brexit cetateni ue

”Atmosfera ostilă” de după Brexit. Român din Anglia: ”Simt că ar trebui să fiu cetățean britanic”