in

Un membru UKIP se plânge că este discriminat din motive politice

Un lucrător în salubritate din Brighton susține că a fost dat afară din cauză că este membru UKIP. Des Jones a declarat pentru Oxford Mail că și-a pierdut locul de muncă din cauza urii față de partidul din care face parte.

El a contestat în instanță acuzațiile pe care i le aduce Consiliul Local din Hove, Brighton, că a scris remarci homofobe pe un poster LGBT din cantina unității unde muncea.Jones, 64 de ani, pretinde că este victima unei înscenări și că întreg procesul disciplinar care durează de mai bine de doi ani a fost „un Iad”. El a declarat că s-a gândit chiar să recurgă la sinucidere din cauza stresului prin care trece și chiar a avut o cădere nervoasă, de față fiind fiica sa de 20 de ani.

Jones a lucrat pentru echipa de salubritate din 1975 și este membru UKIP de peste 10 ani, scrie Oxford Mail. Destituirea sa a avut loc drept urmare a unor comentarii homofobe scrise pe un poster despre un mentorat LGBT aflat în cantină.

El a declarat în instanță că remarcile de pe posterul în cauză erau scrie de trei persoane diferite și că a fost absolut uluit de acuzațiile ce i s-au adus. Jones a mai spus că nu a discutat vreodată politică la locul de muncă și că toată lumea știa că este membru UKIP, această calitate fiind singura cauză a problemelor sale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zimbri donați de Marea Britanie pentru Parcul Vânători din Neamț

Marea Britanie va trata Crimeea ca parte componentă a Ucrainei