in

Un profesor din UK a câştigat marele premiu al emisiunii ”Vrei să fii miliardar?”. Jeremy Clarkson: ”Mintea sa funcţionează precum Google”

Un profesor din UK a câştigat marele premiu al emisiunii ”Vrei să fii miliardar?”. Donald Fear, în vârstă de 57 ani, a câştigat vineri premiul cel mare al emisiunii din Marea Britanie. Fratele său mai mare a câştigat şi el 500.000 de lire, în urmă cu un an. Prezentatorul emisiunii, Jeremy Clarkson: ”Mintea sa funcţionează precum Google”.

Donald Fear este al şaselea câştigător, de când s-a lansat emisiunea pe postul ITV, adică de 22 ani. Fratele său mai mare, Davyth, a câştigat şi el în urmă cu un an 500.000 lire.

Concurentul Donald Fear l-a impresionat şi pe prezentatorul emisiunii, Jeremy Clarkson, care l-a numit la finalul emisiunii ”Enciclopedia Britannica ambulantă” şi ”Google uman”.

Întrebarea care i-a purtat noroc lui Donald şi i-a adus premiul cel mare a fost ”Care este numele piratului care a murit în 1718, în bătălia de pe coasta Carolinei de Nord?”. Răspunsul corect era Blackbeard. ”Nu poţi să fii profesor de istorie şi să nu reţii câteva date istorice importante, iar anul 1718 şi numele Blackbeard pur şi simplu le-am recunoscut instant.”, a declarat el.

Donald Fear s-a născut în Bristol şi s-a pensionat de curând, din sistemul de invăţământ. Acum el plănuieşte să plece împreună cu soţia sa într-o călătorie pe coasta Northumberland.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
UE amenință Marea Britanie cu o blocadă alimentară? Premierul Boris Johnson a devenit ”neliniştit”

Două tinere de 15 ani din Marea Britanie, violate în Italia. Fetele erau în vacanță

Două tinere de 15 ani din Marea Britanie, violate în Italia. Fetele erau în vacanță