in

Un test ADN i-a adus o avere COLOSALĂ unui muncitor din Marea Britanie


Un simplu muncitor din Marea Britanie a ajuns să moștenească o avere colosală după ce s-a dovedit că este fiul nelegitim al unui aristocrat care a murit anul trecut.

După o lungă bătălie în instanță și un test ADN care a dovedit că este moștenitorul legal, Jordan Adlard Rogers, în vârstă de 31 de ani, s-a mutat în Penhose National Trust, o proprietate de 1.536 de acri, estimată la o valoare de 50 de milioane de lire sterline.

Jordan a luptat ani de zile încercând să demonstrze că este fiul lui Charles Rogers, dar eforturile sale de a i se accepta un test ADN au fost respinse tot timpul.

Fundația prințului Charles, investiții de peste un milion de lire sterline în România

Când Charles, în vârstă de 62 de ani, a murit în urma unei supradoze de droguri, anul trecut, a fost efectuat un test.

Într-o postare pe Facebook, Jordan a scris că a câștigat ceea ce este cu adevărat al său.

Familia Rogers a trăit timp de generații pe proprietatea din Cornwall, oferindu-l în 1974 statului britanic, în schimbul unui contract de închiriere pe 1.000 de ani, pentru a putea continua să locuiască acolo.

Jordan a spus că bănuise că Rogers era tatăl său de când avea opt ani.

„Oamenii spun că am noroc, dar aș da orice pentru a putea să dau timpul înapoi și pentru ca Charles să știe că sunt fiul lui. Poate că ar fi putut să urmeze o altă cal”, a spus el.

„Nu trebuie să mai lucrez, așa că vreau să înființez o fundație de caritate și să ajut comunitățile Porthleven și Helston”, a mai spus tânărul.
Vrei să vezi dacă mai ești trecut la o secție de vot DIN ROMÂNIA? Iată unde poți căuta!

Spectacole și concerte pentru comunitatea românească. „Diaspora Events”, un vis devenit realitate