in

Un zbor easyJet a aterizat de urgență, după ce căpitanului i s-a făcut rău din senin


* Știri Marea Britanie * Zbor easyJet aterizare de urgență * Un zbor easyJet a aterizat de urgență după ce căpitanul s-a simțit rău.

Zbor easyJet aterizare de urgență

Un zbor easyJet a fost nevoit să emită o alertă Live Squawk 700 în primele ore ale dimineții de duminică, 12 iunie, după ce căpitanul său s-a simțit rău în timpul apropierii de aeroportul din Edinburgh din Scoția.

Zborul EZY6938 a fost ulterior forțat să efectueze o aterizare de urgență, la întoarcerea din Heraklion, Creta.

Alertă Live Squawk 700

Aeronava a trimis o alertă Live Squawk 700 către turnul de control pentru a solicita asistență de urgență, care în acest caz a fost o aterizare rapidă pe pista capitalei scoțiene.

După cum a confirmat easyJet, avionul a aterizat în siguranță în jurul orei 1:20, sub îndrumarea primului său ofițer.

Pasagerii au raportat că l-au văzut pe căpitan intrând în toaletă și nu a reapărut, lucru care nu a fost confirmat de compania aeriană la întrebarea The Sun.


Haos la Aeroportul Gatwick: Pasagerii au rămas blocați „ca niște animale” timp de șase ore, înainte de a „fi trimiși acasă”

Căpitanul nu a mai ieșit din toaletă

Potrivit unui pasager, vorbind anonim cu Scottish Sun: „Căpitanul a fost văzut intrând în toaletă și apoi nu a mai ieșit. Avionul a fost întâmpinat pe pistă de cinci autospeciale de pompieri și două ambulanțe după aterizare”.

El au continuat: „Copilotul cu aspect foarte tânăr a anunțat că apelul de urgență s-a datorat îmbolnăvirii subite a căpitanului. Nu se știe dacă căpitanul s-a întors în cabină pentru aterizare, dar nu a fost văzut să facă acest lucru”.

EasyJet anunță alte anulări de zboruri din cauza cazurilor COVID din companie

Serviciu de 13 ore

Acest pasager a mai susținut că copilotul a dezvăluit că echipajul era de serviciu de 13 ore. „La plecarea din Edinburgh spre Creta, avionul a stat timp de 45 de minute, așteptând autorizarea înainte de decolare. Și la fel s-a întâmplat și la zborul de întoarcere către Edinburgh din Creta”, au adăugat aceștia.

„EasyJet poate confirma că zborul EZY6938 de la Heraklion la Edinburgh pe 12 iunie a solicitat o aterizare rapidă, deoarece căpitanul nu se simțea bine în timp ce se apropia de Edinburgh”, a declarat un purtător de cuvânt al easyJet.

Ei au continuat: „Primul ofițer a aterizat aeronava în conformitate cu procedurile standard de operare, iar căpitanul a fost întâmpinat de paramedici la sosire ca măsură de precauție. Siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului nostru este întotdeauna cea mai mare prioritate a easyJet”, potrivit euroweeklynews.com.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.8]

supermarkt uk

Inflație de neoprit: creșterea prețurilor alimentelor din Marea Britanie ar putea atinge 15% în timpul verii

copii obezi uk

Cazurile de diabet de tip 2 la copii în Anglia și Țara Galilor au explodat pe fondul crizei de obezitate