in

Weekend violent la Londra, două persoane în stare critică. Atac violent pe stradă și jaf într-un autobuz

A fost un weekend violent la Londra, cu mai multe înjunghieri și atacuri raportate. Un bărbat a jefuit oamenii cu o macetă într-un autobuz, un bărbat de 52 de ani a fost atacat violent de un grup pe străzi, iar o înjunghiere în fața unei stații de metrou l-a lăsat pe un bărbat să lupte pentru viață.

Weekend violent la Londra

Iată un rezumat al tuturor violențelor care au avut loc în ultimele zile în oraș, potrivit mylondon.news.

Un bărbat comite un jaf cu un cuțit în autobuzul din Londra

Un bărbat a comis un jaf cu o macetă într-un autobuz din Londra înainte de a fuge de la fața locului în această dimineață (13 iunie) la ora 4:28. Ulterior, polițiștii l-au prins din urmă pe suspectul cu maceta, avea asupra lui mai multe iPhone-uri furate și cercei. În plus, bărbatul a fost căutat și pentru cinci infracțiuni distincte, inclusiv alte tâlhării.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital după ce a fost atacat în interiorul casei

Două persoane au fost arestate după ce un bărbat a fost descoperit cu răni la cap în urma unei lupte în Croydon. Poliția a fost chemată la o adresă rezidențială de pe Gillett Road, Thornton Heath, în jurul orei 4:00 sâmbătă, unde l-au găsit pe bărbat.

El a primit primul ajutor la fața locului de către ofițerii de poliție și a fost dus la spital, unde starea lui a fost evaluată ca fiind neperformantă. La acel moment, două persoane au fost arestate în legătură cu atacul.

Crimă în Neasden: bărbat de 20 de ani înjunghiat mortal pe stradă


Un videoclip șocant arată un bărbat lovit în mod repetat de bandă în stradă

Într-un videoclip șocant, un grup de cel puțin opt bărbați a atacat un bărbat pe o stradă din nordul Londrei, lovindu-l cu pumnii și cu picioarele în plină zi. Filmarea, care a fost făcută sâmbătă imediat după ora 19.50, pare să arate o dispută între două grupuri pe Ashley Road din Tottenham.

Imaginile, filmate de un martor dintr-un balcon, îl arată pe bărbatul care a fost atacat ulterior cu un grup restrâns de oameni, printre care o femeie cu un copil mic, cu puțin timp înainte să izbucnească o ceartă cu un alt grup în stradă.

Ofițerii de poliție s-au grăbit la fața locului alături de paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra, unde au găsit un bărbat de 52 de ani cu o leziune la nas. Suspecții au fugit de la fața locului înainte de sosirea poliției și niciunul nu a fost arestat la momentul respectiv, dar ancheta rămâne în derulare.

Bărbat care se luptă pentru viață după ce a fost înjunghiat lângă stația de metrou

Un bărbat de 28 de ani luptă pentru viața sa în spital după ce a fost înjunghiat în plină zi în timpul unei lupte de grup pe Junction Mews, lângă stația Edgware Road din Paddington, sâmbătă seara.

Polițiștii Met au fost alertați la scurt timp după ora 18.30 cu privire la informații despre un grup de oameni care se luptau cu cuțitele. El a fost îngrijit la fața locului de paramedici înainte de a fi transportat la spital, unde starea sa a fost evaluată ca fiind critică.

Bărbat luptă pentru viață după rănire la cap

Un bărbat luptă pentru viață după ce a suferit răni la cap în urma unui incident de vineri. Victima, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de poliție în zona Whitton Avenue West din Greenford, în jurul orei 18.30 în acea seară.

A fost transportat la spital unde starea lui a fost evaluată ca fiind critică. Trei persoane au fost arestate în legătură cu ancheta.

Băiat, 15 ani, arestat după ce a înjunghiat un bărbat în Vauxhall

Un băiat, în vârstă de 15 ani, a fost arestat de ofițerii Poliției Metropolitane după ce un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost rănit vineri, în plină zi, în fața gării Vauxhall din sudul Londrei.

Ofițerii au fost chemați la stația Vauxhall la ora 17.52 , în urma informațiilor despre o înjunghiere. Bărbatul a fost transportat la spital, unde starea lui s-a dovedit a nu pune viața în pericol.

În alte incidente din capitală, un tânăr, despre care se crede că avea 20 de ani, a fost găsit mort într-o pădure din sudul Londrei. Poliția a fost chemată la Oxleas Woods din Welling, sâmbătă dimineață, având informații despre un bărbat care nu răspunde.

Din păcate, bărbatul a fost declarat mort la fața locului. Cercetările sunt în desfășurare pentru informarea familiei bărbatului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Biciclistă obține o compensație de aproape £500 000

O biciclistă a primit aproape o jumătate de milion de lire sterline despăgubire

salarii scazute uk

Salariile medii din Marea Britanie scad în cel mai rapid ritm din ultimii zece ani