in

Sute de români, blocați pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza ninsorilor

Zboruri anulate în Marea Britanie – Sute de români sunt blocaţi de mai multe ore pe două aeroporturi din Marea Britanie, avioanele care ar fi trebuit să-i aducă în ţară au fost anulate din cauza ninsorilor. O avertizare meteorologică de vreme rea este în vigoare în Scoția, în zona Londrei și în sud-vestul Angliei. 

Zboruri anulate în Marea Britanie

La aeroportul Luton din Londra, aeronavele companiei Wizz Air nu au putut decola din pricina vremii nefavorabile. Alte zboruri spre România au fost anulate la Stansted, Heathrow și Gatwick

Zborul de la Luton la București, cu indicativul W63006, care trebuia să decoleze la 21.45, duminică, 11 decembrie, a fost anulat.

Zboruri anulate în Marea Britanie – Un al zbor care ar fi trebuit să ajungă de la Luton la Timișoara, cu indicativul W63504, azi noapte la ora 01:55 a fost întârziat. Fiindcă aeronavele din cursele anterioare nu au aterizat, sunt afectate și zboruri care trebuiau să plece de la Timișoara și București.

Un avion care ar fi trebuit să ajungă de la Luton la Cluj azi-noapte la ora 02:45 de minute a fost amânat, scrie antena3.ro. De asemenea, a fost amânat un alt zbor către Suceava.

„În prezent, ne confruntăm cu anulări și întârzieri din cauza vremii din regiune”, se arată în postarea publicată pe Twitter de aeroportul Luton.

Zboruri anulate în Marea Britanie – Conform BBC, citat de Adevărul, zborurile au fost suspendate pe aeroportul Stansed, după ce acesta a fost nevoit să-și închidă pista din pricina vremii. 

Și la Heathrow și Gatwick s-au anulat sau amânat zborurile. Cel puțin o cursă care urma să ajungă la Cluj-Napoca a fost amânată. 

În Regatul Unit a fost cea mai friguroasă noapte. În Scoția, mercurul din termometre a coborât până aproape de minus 16 grade Celsius. O avertizare meteorologică de vreme rea este în vigoare în Scoția, în zona Londrei și în sud-vestul Angliei. 
Marea Britanie, școlile vor trimite copiii acasă mai devreme în timpul valului de căldură. ”Sălile vor fi insuportabil de fierbinți”

Marea Britanie se confruntă cu două săptămâni de haos din cauza zăpezii, chiar înainte de Crăciun, cu temperaturi de -12 grade Celsius.

Zăpada a căzut în mai multe zone din Marea Britanie, duminică dimineață, inclusiv în The Costwolds, Bristol, Țara Galilor, Herefordshire, Cumbria și Sheffield.

Din cauza vremii, circulația feroviară a fost, de asemenea, perturbată în Marea Britanie, şi n-a fost mai bine nici pe șosele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]

Cetățean UE cu „settled status”, oprit să intre în UK: „Mi s-a confiscat pașaportul fără explicații”

tineri tragedie birmingham

Tragedie lângă Birmingham, trei băieți au murit după ce au căzut într-un lac înghețat, un al patrulea e în stare gravă