in

Zeci de mii de clienți de energie vor primi 50% reducere la facturile lor în această iarnă – vă calificați?

Reducere la facturile de iarnă

Reducere la facturile de iarnă – E.ON Next, un cunoscut furnizor de energie din Marea Britanie, a introdus programul „Winter Help”, care are ca scop sprijinirea gospodăriilor care se confruntă cu dificultăți financiare. Acest program oferă reduceri la facturile de gaz și electricitate de până la 50%, a raportat The Sun.
>>> Bonus de 600 lire sterline pentru încălzirea locuințelor în Marea Britanie. Cine se califică?

Reducere la facturile de iarnă

Clienții eligibili care nu au restanțe de plată pot beneficia de o reducere de 25% la tariful variabil standard din momentul în care se înscriu la program și până în martie 2024.
Între timp, cei care au restanțe vor primi o reducere de 50% în aceeași perioadă. Dacă îndeplinesc toate condițiile, datoriile le vor fi anulate în martie anul viitor.

Programul este disponibil pentru clienții E.ON Next cu un venit pe gospodărie de 19.000 lire sau mai puțin pe an. Sunt eligibile și persoanele care depind de tratament medical și au un venit mai mic de 31.000 de lire sterline pe an.
>>> Mii de gospodării din Marea Britanie vor primi un grant de 7.500 de lire sterline: „Nu va trebui niciodată rambursat”

E.ON Next va contacta familiile

Reducere la facturile de iarnă -E.ON Next va contacta gospodăriile eligibile prin e-mail, scrisoare, telefon și mesaj text cu informații suplimentare despre cum să aplicați pentru program.
Un purtător de cuvânt al E.ON Next a declarat: „Scopul nostru este să ajutăm cât mai mulți clienți prin acest program cu fondurile pe care le-am angajat. De asemenea, vom continua să facem lobby pentru introducerea unui sprijin financiar direcționat, cum ar fi tariful social, în întreaga industrie.”

Clienții care nu îndeplinesc condițiile programului „Asistență Iarnă” pot obține în continuare asistență prin Fondul E.ON Next Energy. Aceștia pot solicita granturi pentru acoperirea facturilor la energie și pentru a ajuta la achiziționarea de noi aparate electrocasnice.

Valoarea granturilor nu este specificată, dar solicitanții trebuie să fie în dificultate financiară și să-și plătească factura la energie în mod regulat timp de trei luni.

Reducere la facturile de iarnă – Și alte companii oferă ajutor

Și persoanele care nu sunt clienți E.ON Next pot primi ajutor. Alte companii energetice, cum ar fi British Gas, Scottish Power și Octopus Energy, oferă asistență financiară de până la 1.500 de lire sterline.

Merită să contactați furnizorul dvs. de energie pentru a afla ce suport este disponibil.
În plus, este posibil să obțineți sprijin financiar de la Fondul de sprijin pentru gospodărie (HSF) în valoare de 842 de milioane de lire sterline, care a fost distribuit între consiliile locale din Anglia.

Tipul de ajutor disponibil depinde de locul în care locuiți, dar în majoritatea cazurilor sprijinul este disponibil pentru persoanele cu venituri mici sau cu beneficii.
De asemenea, merită să verificați dacă puteți utiliza plata pentru a vă acoperi costurile de trai.

sursa: The Sun, ZiarulRomanesc.net

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

accident copii uk

Accident teribil pe autostradă, lângă Liverpool: un autobuz cu elevi s-a răsturnat, șoferul și o fată au murit, zeci de răniți

Salariul de trai la nivel național în Marea Britanie

Salariul de trai la nivel național în Marea Britanie va crește la „cel puțin” 11 lire pe oră