in

Adi Popa nu a reușit la Reading. A ajuns în Arabia Saudită. Florin Manea: „În România era motoretă, acolo (în UK) a fost bicicletă”
Fotbalistul român Adi Popa nu a reușit să îi impresioneze pe cei de la Reading, echipă care îl cumpărase de la FCSB. După 16 meciuri oficiale în Championship a fost împrumutat în Arabia Saudită, scrie Evenimentul Zilei.

Adi Popa, poreclit „Motoretă”, era unul dintre cei mai buni mijlocași din țară, pe când evolua la FCSB. El s-a transferat la Reading, în liga a doua engleză, în iarna lui 2017. I-a impresionat pe englezi datorită evoluțiilor sale din România, însă aceștia și-au schimbat rapid părerea.

Românul nu a evoluat decât în 16 partide pentru Reading, în care a marcat un gol și a oferit două pase de gol. În această iarnă, clubul din Albion a decis să îl împrumute pe Popa în Arabia Saudită, la Al Taawon.

„În România era motoretă, acolo a fost bicicletă. În Championship (n.r. – liga a doua engleză) e foarte greu, alta e viteza. În iarnă am propus un român la Reading, iar cei de acolo mi-au zis că nu mai vor români. În Championship poate fi chiar mai greu decât în Premier League.

Trebuie urmărite carierele jucătorilor. Agentul lui (n.r. – Anamaria Reghecampf) l-a luat pe Popa de la Reading şi l-a dus la Al Taawon. Eu gândesc altfel! Eu vreau să duc jucători la echipe cât mai importante, iar planul meu de viitor e să duc un jucător la Manchester City, United sau Juventus”, a declarat agentul Florin Manea, la Pro X.
Preotul anglican lăsat pe drumuri de soțul român se răzbună. Și-a găsit un nou iubit: este mai tânăr decât primul și este tot român

Copii de toate naționalitățile s-au înfruntat la prima ediție a „ Shotokan England Karate Championships”