in

Bucură-te de toamnă cu Enjoy Events!

Bucură-te de toamnă cu Enjoy Events!

Toamna – iarna 2019 este o perioadă plină de evenimente culturale românești, în Londra: teatru, concrete, lansări de carte, etc. Bucură-te de toamnă cu Enjoy Events!

În urmă cu câteva săptămâni vă prezentam evenimentele organizate, în Londra, de Poveşti spuse-n româneşte (articolul îl puteți găsi aici).

Enjoy Events nu se lasă mai prejos și, așa cum ne-a obișnuit de câțiva ani (vezi articole aici si aici), ne ispitesc, din nou, cu evenimente de top: concerte, teatru, stand-up.

Enjoy Events vă invită la teatru

6 octombrie 2019, Londra

Astfel, pe 6 octombrie Enjoy Events vă invită la teatru: “Măscăriciul” este o piesă cu mult râs și mult plâns, o adaptare făcută după unul dintre cei mai frumoși, cei mai înalți și cei mai deștepți dramaturgi pe care i-a avut Pământul, Anton Pavlovici Cehov.” – Horațiu Mălăele. În distribuție: Horațiu Mălăele și Niculae Urs.
Un măscărici retras și un sufleor care au muncit în viață la fel de mult, primul cunoscând gloria a plătit sacrificând viața personală, iar cel de-al doilea ca “suport nevăzut” al gloriei actorilor, și-a găsit sprijin în muncă evitând astfel o viață personală ratată. Sufleorul ar încerca totuși în ceasul al dosiprezecelea o “expunere” publică dar se lovește de spiritul perfecționist al actorului veșnic nemulțumit. Piesa se va juca pe scena Leicester Square Theatre, iar bilete pot fi cumpărate de pe site-ul teatrului.

Concert Inna

13 octombrie 2019, Londra

Duminică, 13 octombrie, EnJoy Events powered by Ro Uk Media prezintă Concert Inna! Evenimentul va avea loc la ”Electric Ballroom”, 184 Camden High Street, NW1 8QP, Londra. Intrarea persoanelor sub 14 ani este strict interzisă, iar minorii cu vârsta între 14-16 trebuie să fie însoțiți de un adult. De asemenea, este important de reținut că se va putea intra în sală doar pe baza unui act de identitate cu fotografie. Cea mai apropiată stație de metrou este ”Camden Town”. Bilete se pot găsi aici.

Stand-up: Dan Frânculescu, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Sergiu Floroaia

26 octombrie 2019, Londra

Dan Frânculescu, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Sergiu Floroaia te invită la stand-up, la ”The Commedy Store”, pe 26 octombrie – 1A Oxendon Street, SW1Y 4EE.

Pe Dan Frinculescu, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Sergiu Floroaia e posibil să îi știi de la Una Scurtă, Râzi ca prostu’, Roast-ul lui Alex Velea, Podcast ”Ceva Mărunt” sau Popesco Show.

Ne-am coagulat ca grup scriind pentru emisiunea “Show de seară“. Acum suntem nedespărțiți, mergem și la baie împreună, mai puțin Dan care încă se încăpățânează să folosească toaleta femeilor. Ne completăm reciproc: Cristi nu are păr, Sergiu are păr lung, Dan nu are înălțime, Sorin are înălțime în ciuda cocoașei. Dacă din puterile noastre combinate s-ar întrupa Captain Planet, acesta ar fi chelios, un pic bâlbâit, i-ar fi frică să zboare și ar avea o colecție de bile colorate. Lăsând gluma la o parte, facem toți stand-up deja de mulți ani, încercăm să scriem material nou constant și facem tot ce ne stă în putință să iasă show-ul bine. Cristi chiar e dispus să se dezbrace pentru asta. Toate pentru că iubim comedia.” Pentru a-i întâlni trebuie doar să îți cumperi bilete de pe roukmedia.com.

3 noiembrie 2019, Londra

Luna noiembrie va începe în forță, cu lansarea albumului ”Arma secretă” de către cei de la Paraziții – sâmbătă, 3 noiembrie, la Electric Ballroom, din Camden Town. Bilete se găsesc pe pe roukmedia.com. Minorii sub 14 ani nu pot intra la acest eveniment.

”All Inclusive” Londra – o comedie ”cu totul”

10 noiembrie 2019, Londra

În week-end-ul următor, pe 10 noiembrie, Enjoy Events vă invită, din nou, la teatru, în Leicester Square! De data aceasta îi vom aplauda pe: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Diana Roman. All Inclusive este o piesă de teatru a cărei acțiune gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman).

Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment. Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil de la nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu). Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traveresează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale. Ce se întâmplă când protagoniştii acesti scenariu ajung faţă în faţă? Veţi descoperi cu zâmbetul pe buze la spectacol! Biletele se pot cumpăra de pe site-ul teatrului ”Leicester Square Theater”.

Concert ”The Motans”

23 noiembrie 2019, Londra

Enjoy Events vor încheia luna noiembrie în forță, cu un concert ”The Motans”. Pe 23 noiembrie, de la 19.30 la ”229 The Venue”– 229 Great Portland Street, W1W 5PN. Bilete se găsesc pe pe roukmedia.com.

Ziua națională a României, Londra, 2019

1 Decembrie 2019, Londra

Ziua națională a României va putea fi sărbătorită la O2 Arena, împreună cu Gașca Zurli, de la ora 13,00 și maeștrii Stand-up-ului românesc: Rait, Văncică, Bobonete și Diță, de la ora 18,30.

1 Decembrie 2019, Londra

Biletele pentru aceste două evenimente pot fi cumpărate de pe roukmedia.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Afaceri cu maidanezi din România vânduți ca animale de companie în Marea Britanie. Câinii, ținuți în condiții mizerabile

Guvernul de la Londra nu a prezentat încă nicio alternativă la acordul cu UE pentru Brexit