in

,,Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele”: doi maeştri ai teatrului românesc revin la Londra


Caramitru-Mălaele, câte-n lună și în stele revine la Londra după 6 ani, fiind spectacolul care a inaugurat cu succes seria Povești spuse-n românește.

Mereu surprinzător, mereu diferit și mereu de excepție, spectacolul Caramitru-Mălaele, câte-n lună și în stele este un spectacol de improvizație… „pentru că improvizația este, de fapt, starea de grație a actorului”, cum spune Horațiu Mălăele. Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos și ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și iscusință, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Eminescu sau Topârceanu.

În zeci de ani de excepțională carieră, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele nu au avut ocazia să-și dea replica, nici în film, nici în teatru, deși publicul aștepta un dialog între doi actori care au în comun, pe lângă experiență și har, și dragostea pentru teatru și pentru poezie. Acest spectacol îi aduce în sfârșit împreună. Celor doi actori li se va alătura pe scena de la Leicester Square Theatre violoncelistul Adrian Naidin.

Spectacolul va avea loc la Leicester Square Theatre, duminică, 14 aprilie, începând cu ora 14:00. Biletele pot fi achiziţionate de pe https://leicestersquaretheatre.ticketsolve.com.

După spectacol, cei trei artiști vor oferi publicului autografe pe cărți și CD-uri.
O familie de români se teme să mai trăiască în Anglia. Au decis să plece acasă

Rareș Bogdan, în lacrimi pentru Diaspora: „Frații noștri de afară trimit cei mai mulți bani”