in

Cărți în limba română. Librăria Cărți Românești din Londra livrează oriunde în UK.

Cărți în limba română pentru diaspora

Cărți în limba română pentru diaspora. Cărțile românești ajung acum în toată Marea Britanie cu ajutorul librăriei cartiromanesti.co.uk deschise la Londra de Adrian Chiriță, un român pasionat de literatură (despre acest subiect am mai scris și aici)

„Dacă timp de doi ani ne-am adresat doar românilor din Marea Britanie, din 2016 ne-am hotărât să facem un pas mare peste graniță. Ideea ne-a venit de la românii din alte state ale Europei, care doresc să citească românește. Așa că, având în vedere numărul tot mai mare de cereri din partea cititorilor români din toată Europa, ne-am gândit să găsim o soluție prin care cărțile din librăria noastră să ajungă și la ei”, a declarat Chiriță pentru Ziarul Românesc. El a spus că cel mai important era ca volumele să ajungă repede și ieftin la cititorii din alte țări ale Europei. Detalii despre durata livrărilor și costuri găsiți aici

Carti Romanesti UK
cartiromanesti.co.uklivrare oriunde în UK

În cele din urmă, a reușit să livreze în țărilor Uniunii Europene în 3-5 zile lucrătoare, la prețul de 8,98 de lire pe colet (max 5kg), mai ieftin decât în cazul în care cărțile ar fi comandate din România.

Astfel, cărțile românești comandate pe cartiromanesti.co.uk  ajung acum în alte 26 de state, în afară de Marea Britanie: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria,Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Pe site, la secțiunea ”Întrebări frecvente” veți găsi răspunsuri la întrebări precum: țările în care livrăm, cum se face plata, înregistrare cont, etc.

cum-ma-inregistrez_

Librăria Cărți Românești a început să vândă cărți on-line pentru românii din Marea Britanie în 2014, iar într-un an a amenajat un spațiu unde clienții pot veni să răsfoiască o carte și să cumpere direct de pe raft.

Libraria Carti Romanesti UK

„Acest lucru ne-a apropiat și mai mult de clienții noștri, oamenii acum au mai multă încredere, pentru că existăm fizic, nu doar virtual, pe Internet”, a spus Chiriță.

„Am schimbat și platforma pe care funcționa site-ul nostru. Vechea platformă nu mai făcea față solicitărilor tot mai mari. Noul site oferă clienților o experiență virtuală mult mai plăcută atunci când navighează în căutarea cărților preferate. Mai mult, plasarea comenzilor durează mult mai puțin, deci se câștigă timp. Tot în ceea ce privește comenzile on-line, am adăugat noi modalități de plată, costurile de transport au fost micșorate simțitor și am adăugat o variantă a site-ului în limba engleză”, a mai spus proprietarul Cărți Românești.

 „Se poate plăti prin transfer bancar, direct din contul clientului, pe lângă faptul că se poate plăti prin Pay Pal sau cu cardul de debit sau de credit”, a mai ținut să menționeze acesta.

Și pentru că Londra este mare, librăria a venit în întâmpinarea românilor din alte zone decât cea unde se află sediul. Așa că, în colaborare cu mai multe magazine românești, au fost amenajate standuri unde românii pot alege din oferta de cărți românești.

Românii din Marea Britanie sunt încântați că pot citi în limba maternă, dar și pentru că le pot insufla copiilor dragostea pentru limba noastră.

Adresa Facebook: Carti Romanesti 

Libraria Carti Romanesti UK

„Este o idee minunată. Recomand tuturor iubitorilor de carte românească, mai ales părinților care inspiră copiilor iubirea pentru literatura română”, a scris un cititor, Eddie Tippa, pe site-ul cărtiromanesti.co.uk.

„Mă bucur că existați! Serviciul oferit a fost excelent și rapid. Cartea a fost bine ambalată, a ajuns in stare perfectă. A ajuns mai repede dacât mă așteptam. Vă mulțumesc!”, a transmis și Marian Dragan.

Libraria Carti Romanesti UK

“Sunteți ca o rază de soare pe un cer înnorat! Vă mulțumesc!”, este părerea Paulei Elena Stamate.

Mircea Maer

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Record omologat de Guinness World Records: Șase români au gătit cea mai mare porție de fish&chips din lume

Ciobanii români aruncă pieile de miel din lipsa clienților. Cu cât se vinde o astfe de piele la Londra