in

Ce avere a pierdut Regina Marii Britanii din cauza pandemiei. Este vorba despre sute de milioane de lire sterline

Regalitatea britanică pierde 525 milioane de lire sterline din cauza restricțiilor din timpul vârfului pandemiei în Regatul Unit.

După o scădere bruscă a veniturilor din închirieri din magazinele afectate de blocajul din cauza coronavirusului, terenurile și proprietățile reginei au scăzut cu 552,5 milioane de lire sterline, scrie Daily Mail.

Potrivit rezultatelor Crown Estates, proprietățile coroanei au fost reevaluate la 13,4 miliarde de lire sterline – după un an dur pentru vânzările cu amănuntul, potrivit The Guardian.

Cifrele arată, de asemenea, un profit de 345 milioane de lire sterline până în 31 martie, când Marea Britanie a intrat într-un blocaj la nivel național.

Regina Elisabeta a Marii Britanii, profit în pandemie din vânzarea propriei mărci de gin

Profitul, care era în creștere cu 0,4% față de anul trecut, arată că valoarea proprietăților ar fi crescut, dacă nu ar fi existat impactul coronavirusului.


Toate profiturile sunt înmânate Trezoreriei, care apoi transferă 25% din fonduri înapoi familiei regale, sub forma grantului suveran.

Însă anul financiar dificil a lăsat Crown Estate să efectueze plăți eșalonate către Trezorerie pentru a se asigura că are suficiente rezerve pentru a se întreține.

Crown Estates a colectat până în prezent 52% din chiriile de la proprietățile din centrul Londrei și 53% de la cele din afara capitalei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Expert OMS, veste ȘOC cu privire la COVID-19: „Pandemia este de abia la început. Virusul se întoarce cu forțe proaspete”

Londra: Violată noaptea într-o pădure din Catford. Român de 21 de ani, condamnat pentru „un atac brutal și sinistru”

Londra: Violată noaptea într-o pădure din Catford. Român de 21 de ani, condamnat pentru „un atac brutal și sinistru”