Menu
in

Cea mai cunoscută melodie a formației Queen are puteri binefăcătoare. Când ai ascultat-o ultima oară?

Un sondaj realizat de cabinetul ComRes pentru BBC, cu ocazia “Faith in the World Week”, un eveniment care explorează puterea vindecătoare a muzicii, a oferit 10 variante de răspuns celor 1.000 de participanţi.

Cântecul “Dancing Queen” al grupului ABBA a ocupat locul al doilea, iar podiumul a fost completat de piesa “Happy” a cântăreţului american Pharrell Williams.



Invitaţi să aleagă o piesă anume, aproape 30% dintre bărbaţi au ales cântecul “Bohemian Rhapsody” al trupei Queen, din lista furnizată de organizatorii sondajului. Mai puţine femei – 23% – au plasat acest cântec pe primul loc, întrucât 28% dintre ele au optat pentru “Dancing Queen”. Doar 16% dintre bărbaţi au ales această piesă a grupului ABBA.

Bohemian Rhapsody a apărut pe albumul A Night at the Opera. Piesa are aproape șase minute și a fost pe locul I în topurile single din Marea Britanie cu două ocazii – la lansarea sa inițială, în noiembrie 1975 și în 1991, după moartea solistul Freddie Mercury.

CITITI MAI MULT:

Compozitorul melodiei „Soy un rumano en Madrid”, dat în judecată

Aniversarea de 70 de ani a lui Freddie Mercury va fi celebrată printr-o sărbătoare măreaţă în Montreaux

 

Invitaţi să aleagă o piesă anume, aproape 30% dintre bărbaţi au ales cântecul “Bohemian Rhapsody” al trupei Queen, din lista furnizată de organizatorii sondajului. Mai puţine femei – 23% – au plasat acest cântec pe primul loc, întrucât 28% dintre ele au optat pentru “Dancing Queen”. Doar 16% dintre bărbaţi au ales această piesă a grupului ABBA. – See more at: http://www.dcnews.ro/bohemian-rhapsody-al-trupei-queen-are-puteri-vindecatoare_457507.html#sthash.wjtk5UWE.dpuf
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version