Menu
in

Cercetătorii britanici au stabilit: Două halbe de bere, mai bune ca paracetamolul

Cercetătorii britanici au descoperit că două halbe de bere sunt mai eficiente decât paracetamolul.Berea ajută la reducerea riscului de afecţiuni cardiovasculare sau de diabet.

Cercetătorii de la Universitatea Greenwich au ajuns la concluzia că două halbe ne ajută mai mult decât medicamentele să calmăm durerea.

Aceasta este și opinia specialiștilor români în nutriție care spun că această băutură este foarte bună pentru organism, însă consumată cu moderație.



“Are tot felul de ingrediente care aduc antioxidanţi, vitamine, elemente minerale şi aşa mai departe. La un anumit nivel de consum mic, moderat de băutură eşti foarte bine protejat de boli cardiovasculare. Sunt studii care leagă un consum moderat cu evitarea unor boli degenerative, de genul Alzheimerului şi alte tipuri de demenţe”, spune doctorul Corina Zugravu, preşedinte al Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, potrivit TVR 1.

Ştiai că berea este bună pentru sănătate? Iată efectele ei pozitive!

Robert Turcescu scoate „românul” din el: „Sunt mândru să îi arăt copilului meu cum miroase un grătar încins cu mititei și cum se bea o bere românească”

Ce efecte are berea asupra organismului. Un cercetător din Cluj a realizat un studiu cu rezultate surprinzătoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version