Menu
in

Chef Loredan vă recomandă Bon-Bon din brânză de capră

Astăzi vă prezint: Golden Cross Goat’s Cheese& Sesame seeds Bon-Bon, Cabernet Sauvignon Vinegar pickled Beetroot Coulis, Apple &Sultanas Chutney, Pea Shoot / Bon-Bon din brânză de caprăGolden Cross împănat cuseminţe albe de susan, piure desfeclă roşie aromatizat cu oţet din Cabernet Sauvignon şi chutney din mere cu stafide.



Materii prime pentru 10 porţii

600 g brânză de capră

1/2 legături de chives

200g de seminţe albe de susan

300g pesmet

200g făină albă

5 ouă

350g chutney de mere cu stafide

200 g piure de sfeclă roşie aromatizat cu oţet din Cabernet Sauvignon

ulei din floarea soarelui pentru prăjit /baie de ulei

sare şi piper Cayenne după gust

Mod de preparare

Puteţi folosi brânză de capră Golden Cross sau pur şi simplu Goat’s Cheese Log. Brânza se amestecă cu chives care a fost spălat în prelabil sub jet de apă rece şi tăiat mărunt. Se condimentează cu piper Cayenne.

Porţionaţi brânza în bile de 60g fiecare, se dau mai întâi prin făină, apoi prin ou şi pesmet. Se lasă timp de 15 minute după care se dă din nou prin ou, însă de data aceasta se tăvălesc prin seminţele de susan. Se prăjesc în baie de ulei timp de 3 minute, apoi se scot pe o tavă şi se bagă în cuptor la temperatura de 1800C timp de 3 minute şi jumătate. Se scot pe o tavă tapetată cu serveţele curate sau un prosop de bucătărie pentru a elimina excesul de ulei. Se montează pe farfurie împreună cu chutney de mere şi stafide, coulisdin sfeclă roşie, în funcţie de imaginaţia fiecărui cititor.

Vă doresc,

Poftă bună!

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version