in

Consumi aceste alimente în mod frecvent? Poți avea halucinații

Există anumite alimente și băuturi care pot deveni agenți halucinogeni puternici. Din acest motiv, nu ar trebui să le consumați în cantități peste masură, cu excepția cazului în care doriți să aveti halucinații.

1. Cafeaua: Un studiu american a aratat că dacă bei mai mult de 7 cești de cafea pe zi poți avea halucinații. După acest număr, participanții la studiu au spus că au auzit tot felul de sunete și că au simțit prezența unor fantome lângă ei.

2. Ciocolata: conține anandamide, cu efect foarte similar cu fumatul de marijuana, daca ajung cantități mari în organism. Dar o persoana de aproximativ 70 de likograme ar trebui să consume câteva kilograme bune de ciocolată dintr-o dată pentru a simți efectele acestui compus.

3. Consumul de dude verzi poate provoca halucinații, dar si și indigestie.

4. Brânza cu mucegai poate perturba somnul. Un studiu britanic a constatat că dacă consumi 20 de grame de brânză înainte de culcare poți avea vise stranii.

5. Ardeiul iute provoacă o senzație de arsură în gură și gât datorită unui compus numit capsaicină, care stimulează organismul pentru a crește producția de endorfine care iti dau o stare de euforie.

6. Unele tipuri de ciuperci conțin agenți halucinogeni, cum ar fi psilocibina și psilocina, care deformează emoțiile și percepția lucrurilor în spațiu.7. Macul are proprietăți narcotice puternice, deoarece conține un procent ridicat de morfină. Amintiți-vă acest lucru atunci când doriți să puneți semințe de mac pe vreun produs.

8. Ergotismul este otrăvirea cu făină de secară, care este infectată cu ergotamină. Otrăvirea se manifestă prin halucinații, convulsii, sau senzația de degete moarte. De altfel, acest tip de otrăvire era destul de frecventă în Evul Mediu. Din nefericire pentru cei otrăviți, ei erau arși pe rug, tocmai pentru că avuseseră viziuni și halucinații produse de făina de secară.

9. Nucșoara conține un compus cu un puternic efect narcotic, motiv pentru care consumul în cantități mari din acest condiment ar putea duce la greață, dureri de cap și halucinații severe.

Sursa: elli.ro

CITITI MAI MULT:

6 alimente care vă îmbătrânesc. Vedeţi cum să înlăturaţi efectele!

Mâncaţi și slăbiţi! 10 alimente care vă ajută să aveţi o siluetă de vis

Efectele surprinzătoare ale consumului de înghețată

Otrăvim Europa! Copil din diaspora, internat după ce a consumat brânză produsă de SC Brădet SRL

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Preot revoltat: «Sodoma şi Gomora la noi în ţară? Iohannis face jocurile Germaniei şi Cioloş pe ale Franţei»

Acesta este tristul adevăr! Se pleacă din România ca în vreme de război