in

Cum a rămas pe drumuri un preot anglican căsătorit cu un român cu 50 de ani mai tânăr. „Lui Florinel îi plăceau prea mult petrecerile”

Preotul anglican Philip Clements, în vârstă de 79 de ani, a decis să se despartă de românul Florin Marin, de 24 de ani, după ce aceștia se căsătoriseră astă vară și plecaseră să locuiască în România. Clements a cumpărat și un apartament, pe care acum i l-a lăsat fostului consort.Clements s-a întors în Marea Britanie și acum este nevoit să locuiască la un prieten, deoarece toți banii îi investise în casa din România.

Preotul pensionar a povestit pentru The Mirror că se simțea plictisit, mizerabil și singur atunci când soțul cu 50 de ani mai tânăr pleca la petreceri cu prietenii săi.

După ce relația a luat-o la vale, Clements a spus că a rămas și fără un loc unde să stea, fiind salvat în cele din urmă de prietenii săi.


Pensionarul și-a vândut casa din Anglia, pentru a cumpăra un apartament nou în România, unde să locuiască  alături de alesul său.

„Am găsit limba dificilă, nu aveam prieteni, Florin ieșea destul de mult și apartamentul era prea departe de centrul orașului. Eram destul de plictisit și m-am simțit cam mizerabil. Florin și cu mine ne certam, iar prietenii mei mi-au cerut să mă întorc în Anglia”, a povestit Clements.

El a adăugat: „Când mă gândeam să mergem la culcare, el pleca în cluburi de noapte”.

„M-am întors în septembrie, știind că nu am unde să mă duc. I-am lăsat apartamentul lui Florin, pentru că am vrut să aibă ceva după ce mor. M-am trezit fără adăpost, dar prietenii mei m-au salvat”, a continuat clericul.

Mai țineți minte cuplul româno-britanic Florin (24 de ani) și Philip (78 de ani)? S-au despărțit. Florin: „Mi-a dat pe săturate!”

Un preot anglican de 78 de ani s-a căsătorit cu un român de 24. „N-am crezut niciodată că se va întâmpla la vârsta mea”

Un preot anglican octogenar se căsătorește cu un român de 24 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Diana Stroia, noul consul onorific al României în Țara Galilor. Este de 16 ani în Marea Britanie

Peste 10.000 de slujbe vor dispărea din Marea Britanie până la Brexit